Ευτυχία είναι οι στιγμές (εικόνες)

Αυτές οι απλές, καθημερινές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Ευτυχία είναι οι στιγμές (εικόνες)
Instagram / dairindevis

Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας σήμερα, ίσως η κατάλληλη μέρα για να αναλογιστούμε: «Μήπως τελικά η ευτυχία είναι πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε;».

Ναι, η ευτυχία είναι δίπλα μας. Ακούγεται κλισέ, είναι όμως πέρα για πέρα αληθές. Ευτυχία είναι όλες αυτές οι απλές καθημερινές στιγμές που διόλου δεδομένες δεν είναι. Είναι να τρως με τους δικούς σου ανθρώπους γύρω από το ίδιο τραπέζι, να σκεπάζεις το βράδυ τα παιδιά για να μην κρυώσουν. Είναι μία αγκαλιά, ένα φιλί, μία βόλτα. Είναι τα παιχνίδια στο σπίτι ένα Σάββατο μεσημέρι. Μία αγκαλιά μετά από μία κουραστική μέρα. Είναι η πρώτη φορά που άκουσες τη λέξη «μαμά». Είναι όλες αυτές οι στιγμές και πολλές, πολλές ακόμα. Στιγμές σημαντικές και ασήμαντες που όμως αν το καλοσκεφτείς, είσαι τόσο ευγνώμων που τις έχεις ζήσει. Και έρχονται ακόμα περισσότερες.


https://www.instagram.com/p/CSErxsbN1Bg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To hashtag #happyfamilymoments έχει πάνω από 16 χιλιάδες αναρτήσεις στο Instagram. Χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους στιγμές ευτυχίας: στιγμιότυπα εγκυμοσύνης, αγκαλιές μεταξύ αδερφών, μαμάδες που κρατούν στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα μωρά τους.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved