6 τρόποι να δεθείτε και να γιορτάσετε τις Απόκριες με τα παιδιά σας

  • Φορέστε αυτοσχέδιες στολές
  • Φτιάξτε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Καθαρά Δευτέρα
  • Δείτε αποκριάτικες ταινίες
  • Μαγειρέψτε μαζί με τα παιδιά σας
  • Πάρτι μόνο για εσάς
  • Ντυθείτε για να πάτε στο σουπερμάρκετ
6 τρόποι να δεθείτε και να γιορτάσετε τις Απόκριες με τα παιδιά σας
Photo by tarynxmichele on Instagram

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν πρέπει ή όχι να γιορτάσετε τις Απόκριες μαζί με τα παιδιά σας; Οι Απόκριες είναι μια εποχή χαράς, ζωντάνιας και μια ευκαιρία να γίνετε και εσείς ξανά παιδί, φορώντας αποκριάτικες στολές που μπορείτε να φτιάξετε μόνες, να δείτε ταινίες και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως μαζί με τα μικρά σας σαν να μην σας βλέπει κανείς.

6 απίθανοι τρόποι που θα κάνουν τις Απόκριες αξέχαστες


https://www.instagram.com/p/CVs9onav_Da/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1. Φορέστε αυτοσχέδιες στολές

Δεν χρειάζεται να τρέξετε στα εποχικά καταστήματα για να αγοράσετε κάποιο εντυπωσιακό κοστούμι. Μια ρόμπα από την ντουλάπα της γιαγιάς, ένα παλιό παλτό, ίσως και το κοστούμι του άνδρα σας, είναι μια τέλεια λύση για να μασκαρευτείτε. Θυμηθείτε πριν πολλά χρόνια που οι γυναίκες έκλεβαν στην κυριολεξία τα ρούχα των συζύγων τους για να διασκεδάσουν.

2. Φτιάξτε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Μια όμορφη ιδέα είναι να φτιάξετε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι την Καθαρά Δευτέρα. Βάλτε μέσα αποκριάτικες λιχουδιές.

3. Δείτε αποκριάτικες ταινίες

Θυμάστε τη λίστα που είχαμε φτιάξει πριν μερικές μέρες με ταινίες για μικρά και μεγάλα παιδιά; Διαλέξτε ποιες θέλετε να δείτε και οργανώστε μικρές αποκριάτικες βραδιές ταινιών.

4. Μαγειρέψτε μαζί με τα παιδιά σας

Υπάρχουν αρκετές αποκριάτικες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε. Όλες ξεχωριστές, εύκολες και όλες ξετρελαίνουν τα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CAOVjR5Figz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Πάρτι μόνο για εσάς

Δεν χρειάζεται να καλέσετε κόσμο στο σπίτι για να ντυθείτε και να χορέψετε. Διοργανώστε το δικό σας πάρτι μασκέ, φορέστε τις στολές σας, πετάξτε σερπαντίνες (αποφύγετε τον χαρτοπόλεμο) και χορέψτε μαζί με τα μικρά σας.

6. Ντυθείτε για να πάτε στο σουπερμάρκετ

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό για εσάς, όμως πιστέψτε μας δεν είναι. Φορέστε μια περούκα, μια αστεία μάσκα, μια αποκριάτικη στολή και έχοντας την πριγκίπισσά σας από το χέρι ή τον μικρό spiderman πηγαίνετε στο κοντινότερο σουπερμάρκετ για τα ψώνια της ημέρας. Θα δείτε ότι το χαμόγελο δεν θα φεύγει από το πρόσωπο του παιδιού σας. Εξάλλου, είναι η μόνη εποχή του χρόνου που μπορείτε να βγείτε με ρόλεϊ στα μαλλιά και ρόμπα, χωρίς να σας παρεξηγήσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved