Γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολικό - Οι αντιδράσεις μοναδικές

Ειδικά τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, θέλουν να...εξαφανιστούν. Αξίζει να δείτε το λόγο στο παρακάτω βίντεο.

Γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολικό - Οι αντιδράσεις μοναδικές

Ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο τόσο, στο Tik Tok όσο και στο YouTube, είναι τα βίντεο με μαθητές και γονείς.

Η σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει – και στο εξωτερικό – και δεν είναι λίγοι οι γονείς που καταγράφουν αστείες αντιδράσεις και περιστατικά με τα παιδιά τους και στη συνέχεια τα αναρτούν στο διαδίκτυο, πολλά από τα οποία γίνονται viral.

Στα περισσότερα αποτυπώνεται η « απόγνωση» των παιδιών με το πρωινό ξύπνημα ή τις πολλές ώρες στο σχολείο. Υπάρχουν όμως κι άλλα βίντεο όπου την παράσταση κλέβουν οι γονείς με τον τρόπο που υποδέχονται τα παιδιά από το σχολείο ή καθώς τα αφήνουν σε αυτό.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, γονείς αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευφάνταστοι κάτι όμως που δεν εκτιμάται από τα παιδιά τους. Για παράδειγμα, μπαμπάς περιμένει την κόρη και τον γιο του ντυμένος 'Ελβις ( ένας είναι ο 'Ελβις) κι εκείνα δεν ξέρουν που να …κρυφτούν.

Την ίδια ανάγκη νιώθει και μια έφηβη βλέποντας τη μητέρα της να την περιμένει να κατέβει από το σχολικό καταγράφοντάς τη με το κινητό και κρατώντας λουλούδια για να την υποδεχτεί!

Για να μην αναφερθούμε στους γονείς ( κυρίως μαμάδες) που μέσα από το αυτοκίνητο την ώρα που αφήνουν το παιδί τους στο σχολείο ή το παραλαμβάνουν, φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη πόσο το αγαπούν ή το όνομά τους… ( φαντάζεστε την αντίδραση των παιδιών, έτσι δεν είναι;)

Αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί γιατί θα γελάσετε με την καρδιά σας:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved