Οι στιγμές με την οικογένεια είναι πολύτιμες

Η κάθε στιγμή με την οικογένεια είναι μοναδική, ας μην την προσπερνάμε.

Οι στιγμές με την οικογένεια είναι πολύτιμες
Instagram @masha_poland_photography

Σε μία καθημερινότητα με έντονους ρυθμούς, υποχρεώσεις τρεξίματα, όπως είναι αυτή που βιώνουμε όλοι, αξίζει να πατήσουμε για ένα λεπτό το «pause» και να αναλογιστούμε πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές με την οικογένειά μας.

Ακόμα και αυτές που είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας, είναι μικρές στιγμές ευτυχίας. Από το πρωινό στο πόδι, τα διαβάσματα, τις αγκαλιές πριν τον ύπνο, μέχρι τις βόλτες, τα παιχνίδια και τις διακοπές. Γιατί αν το καλοσκεφτούμε, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και οι στιγμές του παρόντος πολύ γρήγορα θα γίνουν ένας θησαυρός αναμνήσεων.

Οι στιγμές αυτές είναι επίσης τα θεμέλια πάνω στα οποία τα παιδιά θα χτίσουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, οι εικόνες-πρότυπα για τα όνειρά τους. Είναι αυτές που κρατάνε την οικογένεια δεμένη και που βοηθούν στο να χτίσουμε ουσιαστικές και υγιείς σχέσεις.

polutimes stigmes me tin oikogeneia 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @rennellaphotography

Αυτές τις στιγμές λοιπόν, ας μην τις προσπερνάμε. Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να τις πολλαπλασιάσουμε, ας τις ζήσουμε, ας τις απολαύσουμε.

Το hashtag #familymoments στο Instagram έχει λίγο λιγότερες από ένα εκατομμύριο αναρτήσεις. Γονείς και παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου, δημοσιεύουν τις δικές τους οικογενειακές στιγμές που λίγο πολύ θυμίζουν αυτές που όλοι ζούμε με την οικογένειά μας καθημερινά. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved