Όταν η ζωή των γονιών θυμίζει κάτι από Ολυμπιακούς Αγώνες - Δείτε σκίτσα

Τα νέα σκίτσα του Jude Devir είναι εμπνευσμένα από του Ολυμπιακούς Αγώνες και κάνουν όλους τους γονείς να ταυτιστούν.

Όταν η ζωή των γονιών θυμίζει κάτι από Ολυμπιακούς Αγώνες - Δείτε σκίτσα

Ο Jude Devir είναι ένας από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους σκιτσογράφους. Οι ακολουθοί του στο Instagram ξεπερνούν τα 5,5 εκατομμύρια και όχι άδικα, καθώς τα σκίτσα του κάνουν πολλούς άντρες και γυναίκες να ταυτιστούν.

Τα πρώτα σκίτσα του Jude αποτύπωναν απλές καθημερινές στιγμές με την κοπέλα του. Ο καλλιτέχνης με χιουμοριστική διάθεση περιέγραφε στιγμιότυπα οικεία σε όλους.


https://www.instagram.com/p/BgTya6DBzZF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τελευταία χρόνια, ο σκιτσογράφος έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Είναι πατέρας δύο παιδιών και μέσα από τις δημιουργίες του περιγράφει πώς βιώνει ο ίδιος την πατρότητα, την εγκυμοσύνη της γυναίκας του αλλά και την καθημερινότητα με δύο παιδιά στο σπίτι.

skitsa jude devir 8

Τα πιο πρόσφατα σκίτσα του Jude είναι εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο σκιτσογράφος παραλληλίζει καθημερινές στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά, με διάφορα Ολυμπιακά Αθλήματα και τα κοινά στοιχεία είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε.

Ιδού για παράδειγμα, μία εκδοχή της ρυθμικής γυμναστικής.

olympiakoi agones skitsa goneis 3

Τα σκίτσα δημοσίευσε ο σκιτσογράφος χθες στο Instagram, με τον τίτλο Home Olympics και τα likes σε λίγες μόνο ώρες ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο.

Δείτε τα όλα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved