Παιδιά ποζάρουν στον φακό με το μωρό αδερφάκι τους (εικόνες)

Όλη η αγάπη σε μία φωτογραφία.

Παιδιά ποζάρουν στον φακό με το μωρό αδερφάκι τους (εικόνες)
Instagram @sarbury_photo_design

Η Sarah είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Αντικείμενό της, οι φωτογραφίες νεογέννητων και οικογενειών. Πάθος της να "ζωγραφίζει", όπως λέει και η ίδια στο site της, με το φως και να αποτυπώνει στις φωτογραφίες της μοναδικές στιγμές.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις εκφράσεις, στο δέσιμο μεταξύ των μελών της οικογένειας, στη προσωπικότητα του εκάστοτε μοντέλου της και στις μικρές λεπτομέρειες που πιστεύει και ότι κάνουν τη διαφορά.

Η Sarah ανεβάζει πολλές από τις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram και δικαίως η κάθε μία συγκεντρώνει εκατοντάδες likes. Άλλες είναι ασπρόμαυρες και άλλες έγχρωμες. Σε κάποιες εστιάζει στα πρόσωπα νεογέννητων και σε κάποιες άλλες στα συναισθήματα που βιώνουν οι νέοι γονείς.

paidia me mwro aderfaki fotografies 7

Υπάρχουν βέβαια και αυτές με παιδιά που ποζάρουν στον φωτογραφικό της φακό με το μωρό αδερφάκι τους. Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν όλον τον ενθουσιασμό και την αγάπη που αναπτύσσεται ανάμεσα στα αδέρφια ήδη από πολύ νωρίς και για αυτό ακριβώς ξεχωρίζουν.

paidia me mwro aderfaki fotografies 3

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί. Απολαύστε τις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved