Μαμά με τρία παιδιά φωτογραφίζει την οικογένειά της με τρόπο μοναδικό (pics)

Είτε είστε μαμά, είτε έγκυος, με πολλές από τις αναρτήσεις της θα ταυτιστείτε κι εσείς.

Μαμά με τρία παιδιά φωτογραφίζει την οικογένειά της με τρόπο μοναδικό (pics)

Η Brooke είναι μαμά τριών παιδιών και κυοφορεί το τέταρτο, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί σε μερικούς μήνες. Στο Instagram είναι γνωστή με το όνομα The Southernish Mama και διόλου τυχαία, οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν ξεπεράσει τις 125.000.

Ο λόγος; Οι αναρτήσεις της είναι πρωτότυπες, χιουμοριστικές και κάνουν πολλές ακόμα μαμάδες να ταυτιστούν. Στην κάθε μία η Brooke φωτογραφίζεται με την οικογένειά της και πάντα κρατά έναν πίνακα με ένα μήνυμα που αφορά την οικογένεια και τη μητρότητα.

Μία πρόσφατη και αρκετά επίκαιρή είναι η παρακάτω. Η εγκυμονούσα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μα τον σύζυγό της και τα τρία αγόρια τους λίγο πριν φύγουν για διακοπές.

"Πώς ονομάζονται οι διακοπές με τα παιδιά; Επαγγελματικό ταξίδι" γράφει και εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει γιατί στις διακοπές με τρία παιδιά πρέπει να έχει πρόγραμμα και να το τηρεί, να είναι συνεπής, ακόμα κι έτσι όμως, τις λατρεύει.

mama fotografies oikogeneias 9

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι αναρτήσεις της που αφορούν στην εγκυμοσύνη της. Αυτές περιλαμβάνουν συναισθήματα και σκέψεις που κάθε γυναίκα που διανύει αυτήν την ιδίαίτερη περίοδο της ζωής της έχει κάνει.

mama fotografies oikogeneias 11

Δείτε ακόμα περισσότερες αναρτήσεις της Brooke στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved