Η συγκίνηση των νέων γονιών όταν βλέπουν για πρώτη φορά το μωρό τους

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Monet Nicole αποτυπώνουν τα συναισθήματα νέων μαμάδων και μπαμπάδων όταν βλέπουν και κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό τους.

Η συγκίνηση των νέων γονιών όταν βλέπουν για πρώτη φορά το μωρό τους
Πηγή: Instagram @monetnicolebirths

Ο τοκετός είναι μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για κάθε νέο γονιό, μητέρα και πατέρα. Γιατί μπορεί οι μαμάδες να είναι εκείνες που γεννούν, και οι μπαμπάδες όμως έχουν πλέον τη δυνατότητα, όχι μόνο να είναι παρόντες στον τοκετό, αλλά και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν. Μπορούν να είναι εκεί να ακούσουν το πρώτο κλάμα του μωρού, να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους και φυσικά να στηρίξουν τη σύντροφό τους από όταν θα νιώσει τις πρώτες ωδίνες μέχρι και τη γέννηση του μωρού.

Τι ιδιαίτερες αυτές στιγμές αποτυπώνει μεταξύ άλλων με τον φωτογραφικό της φακό η Monet Nicole. Η καταξιωμένη φωτογράφος της οποίας φωτογραφίες έχουμε μοιραστεί μαζί σας και στο παρελθόν, έχει δώσει το "παρών" σε τοκετούς εκατοντάδων γυναικών και έχει πια πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης.

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές νεογέννητων μωρών δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους...


https://www.instagram.com/p/CHi3TIVn6K_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

... αλλά και νέων γονιών που αντικρύζουν για πρώτη φορά το μωρό τους.

Η συγκίνηση, η ανακούφιση και η χαρά κυριαρχούν τις στιγμές αυτές και η καλλιτέχνης καταφέρνει να τα αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο στις φωτογραφίες της.

Δείτε κάποιες από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες με γονείς και τα νεογέννητα μωρά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved