Πέντε πράγματα που πρέπει να έχουν οι γονείς με μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο

Φροντίστε να υπάρχουν στο αυτοκίνητό σας αυτά τα πράγματα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά.

Πέντε πράγματα που πρέπει να έχουν οι γονείς με μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο όταν αποκτάτε παιδιά παύει να είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο.

Εκεί μέσα θα χρειαστεί να αλλάξετε πάνα στο μωρό, να το ταΐσετε, να το κοιμίσετε αν χρειαστεί, να το απασχολήσετε όταν έχει γκρίνια και πολλά άλλα.Γι΄αυτό θα πρέπει να έχετε μέσα στο αυτοκίνητο ορισμένα πράγματα, που είναι άκρως χρήσιμα και αναγκαία.

Μωρομάντηλα

Τα μωρομάντηλα είναι σωτήρια εφεύρεση για τους γονείς.Γι΄αυτό και δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα της μαμάς, από το μπάνιο, την κρεβατοκάμαρα και φυσικά από το αυτοκίνητο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα χέρια και το πρόσωπο των παιδιών, τους λεκέδες από τα ρούχα, να σκουπίσετε τις βρώμικες μύτες και εκατοντάδες άλλα πράγματα.

Πάνες

Φροντίστε να υπάρχουν τουλάχιστον δύο με τρεις πάνες μέσα στο αυτοκίνητο, πέρα από την τσάντα σας, για έκτακτες περιπτώσεις. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να απορροφήσουν νερό ή χυμό που θα χύσει το παιδί.

Μια αλλαξιά ρούχα

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όμως όταν έχετε μικρό παιδί τα απρόοπτα είναι πολλά. Ίσως ιδρώσει, ίσως λερωθεί, ίσως κάνει εμετό. Γιατί λοιπόν να μην είστε προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο;

Κουτί πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ελέγξατε το κουτί πρώτων βοηθειών που υπάρχει στο αυτοκίνητό σας; Συνήθως αυτό γίνεται όταν θέλετε να ταξιδέψετε. Όμως όταν έχετε παιδιά πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο ακόμα και αν πρόκειται για μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Πλαστικές σακούλες

Σακούλες πάσης φύσεως. Σακούλες για εμετό, σακούλες για να μαζέψετε τα παιχνίδια από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα παραμύθια, τα ψίχουλα από το φαγητό. Επίσης είναι χρήσιμες για τις λερωμένες πάνες ή για τα βρώμικα παπούτσια των παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved