Γονείς από κάθε γωνιά του πλανήτη φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους (pics)

Η φωτογράφος Michelle Crowe φωτογραφίζει γονείς και παιδιά από όλον τον κόσμο.

Γονείς από κάθε γωνιά του πλανήτη φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους (pics)
Instagram @michele_crowe_photo

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων η σημερινή, αφορμή να αναλογιστούμε τον σπουδαίο ρόλο της μητρικής και πατρικής φιγούρας στη ζωή ενός παιδιού.

Η Παγκόσμια Ημέρα Γονέων γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου από το 2013 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Στο σχετικό ψήφισμα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, αναγνωρίζει το ρόλο των γονέων στην ανατροφή των παιδιών και επισημαίνει ότι η οικογένεια έχει την πρωταρχική ευθύνη για την ανατροφή και την προστασία των παιδιών.

Στόχος όλων των γονέων, ανεξαρτήτου ηλικίας, χρώματος και φυλής είναι να προσφέρουν αγάπη και να μεγαλώσουν υγιή παιδιά με ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Ο ρόλος του γονιού στην ανατροφή του παιδιού λοιπόν είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξή του και την καλλιέργεια του χαρακτήρα του.

Ο γονιός είναι το παράδειγμα, είναι το στήριγμα για ένα παιδί και μέσα από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η αγάπη και η κατανόηση, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους.

Τον θεσμό της οικογένειας και τη σχέση γονέα και παιδιού αποτυπώνει στις φωτογραφίες της η φωτογράφος Michelle Crowe. Η καλλιτέχνης έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει γονείς από κάθε γωνιά του πλανήτη. Άνθρωποι διαφορετικοί με ένα όμως κοινό χαρακτηριστικό. Την αγάπη που νιώθουν για τα παιδιά τους.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved