Μαμά δέκα παιδιών φωτογραφίζει τη μοναδικότητα της οικογένειάς της

Πώς είναι να μεγαλώνεις όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα παιδιά;

Μαμά δέκα παιδιών φωτογραφίζει τη μοναδικότητα της οικογένειάς της
Instagram @mybabydolls

Η Satu Nording Gonzalez είναι μόλις 36 ετών κι έχει δέκα παιδιά. Ο μικρός Benjamin, γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας, ενώ το μεγαλύτερο είναι η 13χρονη Nicole που γεννήθηκε το 2008.

Η νεαρή μητέρα από τη Σουηδία λατρεύει να φωτογραφίζει την οικογένειά της και οι φωτογραφίες των παιδιών της κυριαρχούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει πάνω από 276.000 followers.

Η Satu, εκτός από απλά καθημερινά στιγμιότυπα, πολλές φορές φωτογραφίζει όλα τα παιδιά της μαζί. Τα στήνει στη σειρά από το μεγαλύτερο στον μικρότερο και σε κάποιες μάλιστα αναρτήσεις της αναγράφει και τα ονόματά τους. Αυτές της οι φωτογραφίες με τα δέκα αδερφάκια -έξι κορίτσια και τέσσερα αγόρια- μαζί, είναι και οι πιο απολαυστικές.


https://www.instagram.com/p/CLpfncBpdXL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς είναι όμως η καθημερινότητα με δέκα παιδιά; Όπως αναφέρει η Satu σε παλαιότερη συνέντευξή της στο woman.forumdaily.com, δεν είναι εύκολο, κατάφερε όμως να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο που είχε από μικρή, τη δημιουργία μίας μεγάλης οικογένειας.

"Το να είσαι μητέρα θέλει πολλή δουλειά και θυσίες. Υπάρχουν φορές που νιώθω κουρασμένη ήδη από την ώρα του πρωινού. Ωστόσο, τα χαμόγελα και η αγάπη των παιδιών, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μου."

"Αγαπώ την οικογένειά μου με όλη μου την καρδιά. Τα παιδιά μου είναι τα πάντα για μένα. Ακόμα και όταν ήμουν μικρή φανταζόμουν να έχω μία μεγάλη οικογένεια." είχε γράψει στο blog της μερικά χρόνια πριν.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Satu με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved