Κοντά στη φύση: Οικογένειες φωτογραφίζονται στη φάρμα με τα ζώα τους

Φωτογραφίες που δεν βλέπουμε συχνά κι είναι πραγματικά όμορφες.

 

Κοντά στη φύση: Οικογένειες φωτογραφίζονται στη φάρμα με τα ζώα τους

H Tasha Hall, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και φωτογραφίζει οικογένειες στις φάρμες τους.

Πέρα από τα οικογενειακά πορτρέτα, ξεχωριστή θέση στις φωτογραφίες της έχουν και τα ζώα του αγροκτήματος. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα κατοικίδια του σπιτιού αλλά σε όλα τα ζώα που υπάρχουν στη φάρμα όπως αγελάδες, άλογα, γουρούνια, πάπιες, χήνες, γαϊδουράκια.

«Απαθανατίζω μια στιγμή στο χρόνο όπως είναι τώρα… μια στιγμή που δεν θα επαναληφθεί ποτέ με τον ίδιο τρόπο καθώς τα πράγματα αλλάζουν και τα ζώα έρχονται και φεύγουν… Γι΄αυτό και πολλοί από τους πελάτες μου ζητούν να επιστρέψω και να καταγράψω με το φακό μου τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή τους χρόνο με το χρόνο», αναφέρει η Tasha Hall.

Και μπορεί λόγω πανδημίας να άλλαξε το πρόγραμμά της που προέβλεπε περιοδεία σε διάφορες φάρμες ανά τον κόσμο, αλλά κατάφερε να επισκεφτεί ορισμένα αγροκτήματα και να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες.

Το όνειρο της φωτογράφου είναι μια μέρα να μπορέσει όλες αυτές τις φωτογραφίες και τις ιστορίες να της εκδώσει σε ένα βιβλίο.

«Στόχος μου είναι να ταξιδέψω στον κόσμο για να φωτογραφίσω διάφορες φάρμες καθώς και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων σε πολλές χώρες. Μια μέρα θα γράψω κι ένα βιβλίο με τις ιστορίες τους οι οποίες θα συνοδεύονται από τα πορτραίτα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι τότε, μπορείτε να θαυμάσετε ένα δείγμα της δουλειάς της στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram@ bc_farm_and_family

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved