Για πρώτη φορά γονείς - Δείτε υπέροχες φωτογραφίες

Νέοι γονείς φωτογραφίζονται με το νέο μέλος της οικογένειας.

Για πρώτη φορά γονείς - Δείτε υπέροχες φωτογραφίες

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα στη ζωή ενός ζευγαριού. Νέοι ρυθμοί, νέες προτεραιότητες, πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, το άγχος και η αγωνία κυριαρχούν και είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν υπάρχει manual για να γίνει κανείς γονιός και στην αρχή όλα είναι άγνωστα. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με την αγάπη, την τρυφερότητα και τη χαρά που αισθάνεται κάθε νέα μητέρα και πατέρας για τον ερχομό του νέου μέλους.

Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι είναι ιδιαίτερες και μοναδικές, για αυτό και πολλοί νέοι γονείς θέλουν να τις απαθανατίσουν για να τις θυμούνται για μία ζωή. Η Sarah είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη φωτογραφία. Εξειδίκευσή της, οι φωτογραφίσεις μωρών και νέων γονιών με το νέο μέλος της οικογένειας.

Στις φωτογραφίες τις αποτυπώνονται όλα τα συναισθήματα ενός νέου γονιού και πολλές από αυτές τις αναρτά και στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram. Οι φωτογραφίες αυτές συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και αξίζει να τις δείτε.

Εμείς συγκεντρώσαμε αυτές που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @sarbury_photo_design

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved