Τρυφερές φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο στο σπίτι

Ο ερχομός του νεογέννητου στο σπίτι είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή.

Τρυφερές φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο στο σπίτι
instagram@ Alexandria Mooney Photography

Η επιστροφή στο σπίτι με το μωρό είναι μια μοναδική στιγμή και γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα στο ζευγάρι. Αν μάλιστα υπάρχει κι άλλο παιδί, η στιγμή της πρώτης συνάντησης με το μωρό είναι ένα γεγονός που δημιουργεί άγχος στους γονείς.

Πώς θα αντιδράσει; Πώς θα το υποδεχτεί; Ποια θα είναι η συμπεριφορά του από εκείνη τη στιγμή και μετά;

Παράλληλα, η μητέρα πρέπει να βρει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο παιδιών: ενός νεογέννητου και ενός μεγαλύτερου.Το άγχος και η αγωνία για το αν θα καταφέρει ν’ ανταποκριθεί σωστά στη φροντίδα του νεογέννητου κυριαρχούν ενώ η νέα καθημερινότητα που διαμορφώνεται συχνά την αποδιοργανώνει.

Όχι όμως για πολύ. Εντός ολίγων ημερών, η μητέρα αρχίζει και βρίσκει τους ρυθμούς της και μπορεί να είναι πιο ήρεμη, απολαμβάνοντας έτσι τη μητρότητα.Το σημαντικό είναι να ακολουθεί μεθόδους που της ταιριάζουν, με τις οποίες νοιώθει άνετα και που μπορεί να τις εφαρμόσει με συνέπεια.

Κι επειδή αυτές οι πρώτες ημέρες είναι ιδιαίτερες από πολλές απόψεις, πολλά ζευγάρια θέλουν να τις απαθανατίσουν προκειμένου να τις θυμούνται μια ζωή.

Η Alexandria Mooney, που ασχολείται με τη φωτογράφηση γέννας και οικογενειών, έχει φωτογραφίσει πολλά ζευγάρια με το νεογέννητο παιδί τους. Πάρτε μια γεύση από τις όμορφες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram@Alexandria Mooney Photography

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved