Η ζωή με τετράδυμα μέσα από φωτογραφίες (vid)

Τη λένε Dayna και την ακολουθούν πάνω από 218.000 χρήστες στο Instagram.

Η ζωή με τετράδυμα μέσα από φωτογραφίες (vid)

Παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα. Τη σχέση που είχε στο λύκειο. Μαζί απέκτησαν 5 παιδιά. Τον Lincoln και τα τα τετράδυμα Willis, Willow, Simon και Otto.

Η ζωή της άλλαξε ριζικά μετά τον ερχομό των τετράδυμων παιδιών της. Όπως η ίδια είχε αναφέρει, περίμενε ότι θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά τελικά έφερε τέσσερα παιδιά και κάπως έτσι, γέμισε η αγκαλιά της.

Η καθημερινότητά της είναι όμορφη, γλυκιά αλλά και δύσκολη. Δεν είναι εύκολο να φροντίζεις πέντε παιδιά και τα τέσσερα από αυτά τετράδυμα μόλις ενός έτους.

Οι φωτογραφίες της είναι άκρως απολαυστικές και δείχνουν όλες τις ομορφιές αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει μια μαμά την ώρα του φαγητού, του μπάνιου, του ύπνου, του παιχνιδιού ή εκείνες που μπορεί να φέρει μια ίωση.

Ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν να μην αρρωστήσουν τα παιδιά μαζί. Όμως, τα μικρά αρρώστησαν και εκείνη έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της.

"Ο μεγαλύτερος φόβος μου από τη στιγμή που απέκτησα τα τετράδυμα, είναι εδώ. Όλα τα παιδιά έχουν μια ίωση του στομαχιού και πέφτει το ένα μετά το άλλο κάτω. Ο Willis ξύπνησε το προηγούμενο βράδυ κάνοντας εμετό στο κρεβάτι του. Όλο το βράδυ έκανε εμετό. Δεν κοιμήθηκα ούτε εγώ, ούτε ο άνδρας μου.

Νόμιζα ότι είμαστε τυχεροί και αρρώστησε μόνο το ένα παιδί. Αλλά μετά βρήκα και τη Willow καλυμμένη με εμετό το πρωί. Κάναμε μπάνιο όλοι μαζί, καθάρισα τα κρεβάτια και αφού υπέθεσα ότι όλα θα είναι μια χαρά τώρα, ο Lincoln άρχισε να κάνει εμετό.

Κάνω τον σταυρό μου να μην κάνουν εμετό ο Otto και ο Simon. Επίσης ελπίζω να μην αρρωστήσω εγώ και ο Colby!",έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που την έδειχνε να κάνει μπάνιο και τα τέσσερα παιδιά στην μπανιέρα.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί. Αν είστε έγκυος σε τρίδυμα ή τετράδυμα, σίγουρα θα πάρετε μια γεύση από το τι σας περιμένει στη νέα σας καθημερινότητα.

πηγή φωτογραφιών:helloquadruplets

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved