Έντυσαν ζεστά τα μωρά τους και τα φωτογράφισαν στο χιόνι

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες.

Έντυσαν ζεστά τα μωρά τους και τα φωτογράφισαν στο χιόνι
Instagram@generationswfnp

Οι περισσότεροι γονείς φοβούνται να βγάλουν το μωρό στο χιόνι καθώς πιστεύουν ότι θα κρυώσει. Αποφεύγουν λοιπόν τις μετακινήσεις στο κρύο και φυσικά ούτε λόγος για βόλτα στα χιόνια.

Από τη πλευρά τους, οι ειδικοί συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή όταν το μωρό είναι μικρότερο από 6 μηνών ενώ αν τελικά αποφασίσουν να βγουν μαζί του έξω στο κρύο και το χιόνι θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους τα εξής:

  • Η ένδυση του παιδιού θα πρέπει να περιλαμβάνει ρούχα σε στρώσεις , με συνθετική σύσταση, ενώ εξωτερικά να είναι αδιάβροχα.
  • Όπως δεν πρέπει να αμελούνται τα γυαλιά ηλίου, έτσι δεν πρέπει να παραμελείτε και η προστασία του δέρματος. Θα πρέπει να ενυδατώνετε την επιδερμίδα με κρέμα ή τη χρήση αντηλιακής κατάλληλη για την παιδική επιδερμίδα.
  • Προσοχή στην αφυδάτωση. Η κούραση μπορεί γρήγορα να αφυδατώσει το παιδί, για αυτό θα πρέπει να καταναλώνει αρκετά υγρά όσο εξασκείται και η διατροφή του να είναι αρκετά ελαφριά.

Και μπορεί στη χώρα μας ο χειμώνας να είναι σχετικά ήπιος με λιγοστές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές όμως το χιόνι είναι πολύ συχνό και οι κάτοικοι έχουν μάθει να διαχειρίζονται την καθημερινότητά τους.Τα μωρά που θα δείτε στη gallery δείχνουν να απολαμβάνουν την επαφή τους με το χιόνι και παρότι δεν μπορούν να κουνηθούν καθώς είναι ζεστά ντυμένα, χαμογελούν στο φακό. Απολαύστε τα.

Φωτογραφίες: Instagram@#babyinsnow

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved