Αυτή η οικογένεια με τα πέντε παιδιά έγινε viral και υπάρχει λόγος

Η Melissa και ο σύζυγός της μεγαλώνουν τα πέντε παιδιά στην φάρμα τους και οι φωτογραφίες τους είναι πραγματικά υπέροχες. 

Αυτή η οικογένεια με τα πέντε παιδιά έγινε viral και υπάρχει λόγος

H Μelissa είναι μία μαμά πέντε παιδιών, επαγγελματίας φωτογράφος, blogger και... κτηνοτρόφος. Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα μόνο τα δύο από τα πέντε παιδιά της είχαν γεννηθεί, μετακόμισε με την οικογένειά της σε μία φάρμα στο Κολοράντο. Όπως αναφέρει στο προσωπικό της blog, το τοπίο εκεί πάντα της άρεσε και έτσι, όταν μπόρεσε να πάρει μετάθεση από την τότε δουλειά της, αποφάσισαν με τον σύζυγό της να μετακομίσουν και να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων της.

Ένα χρόνο μετά, η Melissa παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Η επιμονή και το ταλέντο της, έκαναν τη δουλειά που ξεκίνησε μόνη της να ανθίσει. Εκτός από άλλα μωρά, η φωτογράφος άρχισε να απαθανατίζει στιγμές με την οικογένειά της και γρήγορα είδε τους followers της στο Instagram να απογειώνονται.

oikogeneia viral 1

Τα επόμενα χρόνια, προστέθηκαν τρία ακόμα μέλη στην οικογένεια και η Melissa πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τα social media και το blog της, για να μπορεί να είναι περισσότερο στο σπίτι με τα παιδιά.

Η Melissa έχει αναλάβει την εκπαίδευσή τους και όλοι μαζί φροντίζουν τη φάρμα, τα ζώα και τα λαχανικά τους. Τα παιδιά απολαμβάνουν τη ζωή στη φύση και κάθε τόσο η blogger μοιράζεται με τους διαδκτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους η οποία περιλαμβάνει παιχνίδια στο δάσος, βόλτες στις κοντινές λίμνες και ποτάμια αλλά και δραστηριότητες εντός σπιτιού.

Η οικογένεια είναι γνωστή στα social media ως @wispyfeatherfarm και ο λογαριασμός τους στο Intsagram έχει πάνω από εκατό χιλιάδες followers, μεταξύ αυτώ και γνωστοί φωτογράφοι από όλον τον κόσμο.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της πενταμελούς οικογένειας, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved