Έτσι θα κάνετε υπέροχα τα φετινά Χριστούγεννα

Θυμάστε τα δικά σας παιδικά Χριστούγεννα; Τι νιώθετε όταν οι αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό σας;

Έτσι θα κάνετε υπέροχα τα φετινά Χριστούγεννα

Σίγουρα στο στομάχι σας υπάρχουν πεταλούδες, αυθόρμητα χαμογελάτε και σκέφτεστε όλους εκείνους που έχετε ακόμη στη ζωή σας και εκείνους που έχουν φύγει.

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι για όλους διαφορετικά. Θα περάσουμε τις γιορτές μακριά από τους γονείς μας, τα πεθερικά μας και τα παιδιά θα περάσουν γιορτές μακριά από τους φίλους τους, τα ξαδέρφια τους και τους παππούδες τους.

Κάντε τα μαγικά

diaforetika xehorista magika xristougenna 1

Δεν χρειάζεται τα παιδιά να θυμούνται από τα φετινά Χριστούγεννα τον κορονοϊό. Φροντίστε να γεμίσετε τις μέρες τους με χαρά και 0 στρες. Σίγουρα για εσάς τα Χριστούγεννα να κρύβουν και λίγο άγχος μέσα τους (θέλετε όλα να είναι τέλεια και το δώρο με το κούριερ να έρθει στην ώρα του) αλλά στο τέλος πάντα μένουν οι καλές στιγμές, έτσι δεν είναι;

Να πώς θα καταφέρετε να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα

1. Διακοσμήστε το σπίτι απλά

Σίγουρα η διακόσμηση είναι μία από τις καλύτερες στιγμές μέσα στις γιορτές, αλλά η απλή διακόσμηση θα κρατήσει τα πράγματα προσγειωμένα. Εξάλλου η πραγματική χαρά δεν κρύβεται στην εντυπωσιακή και απ' άκρη σε άκρη διακόσμηση του σπιτιού. Σε ό,τι πιο απλό να θυμόσαστε ότι κρύβεται η χαρά.

diaforetika xehorista magika xristougenna 3

2. Μην ξεφύγετε από το budget σας

Σίγουρα όταν έρχεται η στιγμή για τα δώρα σας πιάνει ενθουσιασμός. Ακόμη και εσάς τις ίδιες που δεν διαλέγετε δώρα για τον εαυτό σας αλλά για τους άλλους. Για να μην ξεφύγετε λοιπόν φέτος φτιάξτε ένα πρόγραμμα. Βάλτε κάτω τα χρήματα που έχετε σκοπό να ξοδέψετε και με αυτό το budget διαλέξτε δώρα. Θα δείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην αφήσετε τα παραπανίσια έξοδα να "κλέψουν" τη χαρά σας.

3. Να είναι ένα το δώρο του Άγιου Βασίλη

Τα παιδιά αυτές τις μέρες θα γεμίσουν με δώρα. Δώρα που θα στείλει ο παππούς και η γιαγιά, δώρα που θα στείλει η νονά, δώρα που ενδεχομένως να πάρει και η μαμά, γι' αυτό ο Άγιος Βασίλης ας φέρει μόνο ένα δώρο. Συζητήστε με το παιδί σας τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο και φροντίστε να παραγγείλετε εγκαίρως. Τα κούριερ τις τελευταίες εβδομάδες καθυστερούν πολύ.

diaforetika xehorista magika xristougenna 4

4. Απολαύστε τις οικογενειακές στιγμές

Φέτος ο κορονοϊός μας έκανε να εκτιμήσουμε πράγματα που είχαμε δεδομένα. Τις αγκαλιές και τα φιλιά με τους δικούς μας ανθρώπους. Σε όλους έχει λείψει η αγκαλιά του μπαμπά ή της μαμάς μας, σε όλους έλειψε η αγκαλιά των φίλων μας. Εξάλλου είμαστε ένας λαός που εκφράζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του στον άλλο με μια αγκαλιά και ένα φιλί.

Γι' αυτό φέτος απολαύστε τις στιγμές με τα παιδιά σας, αγκαλιάστε τα όσο μπορείτε και δημιουργήστε δικές σας μοναδικές αναμνήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved