Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς και η φωτογράφιση που έγινε viral (pics)

Ως «σύνδρομο της άδειας φωλιάς» ορίζουμε τα συναισθήματα θλίψης και μοναξιάς που βιώνουν πολλοί γονείς, και ιδιαιτέρως οι μητέρες, όταν τα παιδιά τους αφήνουν το σπίτι, π.χ. για σπουδές ή για δουλειά.

Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς και η φωτογράφιση που έγινε viral (pics)

Στην περίπτωση των Dalila Perez, 51 ετών και του συζύγου της Juan Perez, 53 ετών, η άδεια φωλιά τους έκανε να γιορτάσουν τη μοναξιά τους με μια φωτογράφιση.

Η μικρότερη κόρη τους έφυγε από το σπίτι τον Αύγουστο μετά τον γάμο της και κάπως έτσι αποφάσισαν να φωτογραφηθούν ως μόνοι γονείς που βρήκαν επιτέλους την ελευθερία τους και έμεινε... άδεια η φωλιά τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν όταν ήταν ακόμη έφηβοι, μεγάλωσαν τα τέσσερα παιδιά τους που όλα έχουν φύγει πια και έχουν τις δικές τους οικογένειες και τους έχουν χαρίσει... επτά εγγόνια.

Ο Juan είναι συνταξιούχος βετεράνος του ναυτικού και η Dalila υπήρξε νοσοκόμα για 22 χρόνια. Αυτό που θέλουν πλέον οι δυο τους είναι απλά να απολαύσουν τη ζωή τους, τα χόμπι τους, να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί και να κάνουν διακοπές, μόλις περάσει η πανδημία.

Τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες τους δημοσίευσε η φωτογράφος Melyssa Anne στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved