Οι γονείς του του έκαναν το ωραιότερο δώρο... μια αδερφή (pics)

Οι φωτογραφίες τους είναι απίθανες!

Οι γονείς του του έκαναν το ωραιότερο δώρο... μια αδερφή (pics)

Ο Ariel αποδείχτηκε ο καλύτερος αδερφός. Από την πρώτη στιγμή που η μαμά του, έφερε στον κόσμο την μικρή Topaz, ο κόσμος τους όλος άλλαξε.

Όπως όλοι οι γονείς, έτσι εκείνη και ο σύζυγός της, τον πρώτο καιρό ανησυχούσαν για το πώς θα αλληλοεπιδράσουν τα δύο παιδιά και πώς θα συμπεριφέρεται ο γιος τους. Όμως, ο μικρός αποδείχτηκε ένας εξαιρετικός αδερφός που δεν αφήνει από τα μάτια του τη μικρούλα, τη φροντίζει, την προσέχει, παίζει μαζί της και του αρέσει πολύ να περνά χρόνο μαζί της.

Αυτόν τον δεσμό απαθανάτισε και η μαμά του με το φωτογραφικό της φακό και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι κάτι περισσότερο από μοναδικές.


https://www.instagram.com/p/B_ehso8l90h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Όλος μου ο κόσμος! Απλά θέλω να πω ότι ο Ariel είναι ο πιο γλυκός αδερφός του κόσμου όλου! Έχω εκπλαγεί με το πώς παίζει μαζί της, πώς της μαθαίνει πράγματα, πώς τη φροντίζει και πώς βγάζει από το στόμα της πράγματα για να την προστατέψει ή πώς προλαβαίνει να την κρατήσει μην πέσει. Έχω πραγματικά ερωτευθεί αυτούς τους δύο και το δέσιμο τους. Χαίρομαι που του χαρίσαμε μια αδερφή! ?", σχολίασε η μαμά του κάτω από μερικές κοινές τους φωτογραφίες.

Όπως θα δείτε ο Ariel κοιτάζει μέσα στα μάτια τη μικρή Topaz στις περισσότερες φωτογραφίες. Όσο για τη μικρούλα; Αυτή φαίνεται ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι όλα τα βλέμματα και όλη η προσοχή είναι στραμμένα επάνω της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε. Αν πάλι θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους δεν έχετε παρά να μπείτε στον λογαριασμό της μαμάς στο Instagram. Θα τη βρείτε με το όνομα _livingourlife_

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved