Γάμος στα χρόνια του κορονοϊού: 10 βραβευμένες φωτογραφίες απ'όλο τον κόσμο

Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες εν μέσω πανδημίας.

Γάμος στα χρόνια του κορονοϊού: 10 βραβευμένες φωτογραφίες απ'όλο τον κόσμο

Τους τελευταίους μήνες, ο κορονοϊός έχει φέρει πολλές αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητά μας. Tα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς και την προστασία όλων μας, είναι και η αναβολή πολλών γάμων ανά τον κόσμο.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια ζευγάρια που δεν πτοήθηκαν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μόνοι τους ή παρουσία ελάχιστων καλεσμένων. Τα συναισθήματα ιδιαίτερα. Συγκίνηση, χαρά, λύπη που δεν μπορούσαν να γιορτάσουνε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα με όλους τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Οι φωτογράφοι που εξειδικεύονται στις φωτογραφήσεις γάμου ήταν εκεί και απαθανάτισαν τα μοναδικά αυτά στιγμιότυπα με τον φωτογραφικό τους φακό. Οι βιντεοκλήσεις και οι μάσκες είχαν φυσικά την τιμητική τους, τα φιλιά αντικαταστάθηκαν με... αγκωνιές και οι ελάχιστοι καλεσμένοι τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Το boredpanda.com διοργάνωσε έναν διαγωνισμό με τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου στα χρόνια του κορονοϊού και αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες που έστειλαν τις φωτογραφίες τους.

Στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μερικές από τις νικήτριες φωτογραφίες. Η κάθε μία ξεχώρισε για διαφορετικό λόγο, όλες όμως είναι υπέροχες και μοναδικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved