Μαμά με δίδυμα και τρίδυμα φωτογραφίζει τη μοναδικότητα της οικογένειάς της

H ιστορία της Lucia είναι μοναδική. 

Μαμά με δίδυμα και τρίδυμα φωτογραφίζει τη μοναδικότητα της οικογένειάς της

Η Lucia και ο σύζυγός της, όταν αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια, δεν πίστευαν ότι μετά από μερικά χρόνια θα είχαν έξι παιδιά.

Την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος, γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι. Αμέσως μετά, ξαναέμεινε έγκυος σε δίδυμα αγόρια και λίγα χρόνια αργότερα γέννησε τις τρίδυμες κόρες της. Τρείς εγκυμοσύνες, έξι παιδιά. Η νεαρή μητέρα έγραψε στο boredpanda.com για την ιστορία της και όπως εκμυστηρεύτηκε, παρόλο που μία μεγάλη οικογένεια δεν ήταν στα σχέδιά τους, τώρα δεν θα άλλαζε τίποτα στη ζωή και την καθημερινότητά της.

"Δεν υπάρχει χρόνος, είμαι όμως ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη για τη μεγάλη οικογένειά μου" έγραψε.

Μεταξύ άλλων, η Lucia μίλησε και για τις προκλήσεις της καθημερινότητάς της:

"Όταν πια τα γεννήθηκαν και τα τρίδυμα στην 35η εβδομάδα εγκυμοσύνης, δεν υπήρχε καθόλου χρόνος. Το να ετοιμάσεις έξι μικρά παιδιά, ακόμα και για μία βόλτα, έπαιρνε πολλή ώρα. Το μυστικό ήταν η προετοιμασία. Ευτυχώς, η μητέρα μου έμενε κοντά μας κι μπορούσε να μας βοηθάει."

mama triduma diduma 11

Όσο για τα σχόλια και της ερωτήσεις που της έκαναν οι περαστικοί όταν έβγαινε έξω με τους γιους και τις κόρες της, αυτά δεν ήταν λίγα. Κάποιοι ρωτούσαν εάν έμεινε έγκυος φυσιολογικά, άλλοι εάν τα δίδυμα και τα τρίδυμα είναι μεταξύ τους πανομοιότυπα και άλλοι αναρωτιούνταν πώς τα καταφέρνει.

Πλέον, τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, πηγαίνουν σχολείο και η Lucia έχει λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή της. Δουλεύει part time ως φωτογράφος και στον ελεύθερό τους χρόνο λατρεύουν να κάνουν πράγματα όλοι μαζί.

Η φωτογράφος μοιράστηκε στο boredpanda.com φωτογραφίες των παιδιών της που έχει τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια και είναι απλά υπέροχες. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook @childexpressionsphotography / boredpanda.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved