Όταν η γιαγιά και ο παππούς βλέπουν για πρώτη φορά το εγγόνι τους

Υπέροχες φωτογραφίες που σίγουρα θα σας συγκινήσουν.

Όταν η γιαγιά και ο παππούς βλέπουν για πρώτη φορά το εγγόνι τους

Κάθε χρόνο, η 1η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα αφιερωμένη στα άτομα τρίτης ηλικίας. Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990.

Για κάποιους είναι οι γονείς μας, για άλλους είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας. Όπως και να έχει, είναι άτομα που έχουν δει κι έχουν ζήσει πολλά, που αγαπάμε και μας αγαπούν ανιδιοτελώς και που είναι στη ζωή μας από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές, είναι όταν η γιαγιά και ο παππούς συναντούν για πρώτη φορά το εγγόνι τους. Λένε ότι «του παιδιού μου το παιδί, είναι δύο φορές παιδί μου» και η χαρά, η αγάπη και η τρυφερότητα που συνοδεύουν τις στιγμές αυτές, είναι μόνο αρχή μίας σχέσης μοναδικής.

Κατά καιρούς, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει διάφορα τέτοια στιγμιότυπα. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα που μας άγγιξαν περισσότερο και τα μοιραζόμαστε μαζί, γιατί, εάν δεν το κάνουμε κάθε μέρα, τουλάχιστον σήμερα, ας σκεφτούμε πόσο τυχεροί είμαστε που υπάρχουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες στη ζωή μας.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved