Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές της μητρότητας - Δείτε φωτογραφίες

Γιατί η μητρότητα έχει πολλές όψεις.

Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές της μητρότητας - Δείτε φωτογραφίες

Το να είσαι γονιός φαντάζει σαν ένα περιπετειώδες ταξίδι που οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούμε να ζήσουμε έστω και μια φορά στη ζωή μας.

Και αυτό ακριβώς είναι. Ένα ταξίδι συναρπαστικό, με συνεχείς εκπλήξεις, όχι μόνο ευχάριστες, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν πλήττεις σχεδόν ποτέ.

Από την ημέρα που έρχεται στη ζωή το μωρό, η ζωή στο σπίτι αλλάζει. Τα πάντα πλέον περιστρέφονται γύρω από αυτό το μικρό ανθρωπάκι που φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας.

'Ολες αυτές τις ανατροπές που γνωρίζει από πρώτο χέρι, αποτυπώνει στα σκίτσα της η Jade Nordahl, μαμά του Abel και ανάδοχη μαμά του σκύλου Abbey.

Μια μέρα λοιπόν, άρχισε να σχεδιάζει τις χιουμοριστικές στιγμές των καθημερινών της αγώνων. Από το μωρό που καταλαμβάνει όλο το χώρο στο κρεβάτι, μέχρι την ώρα που προσπαθεί να το ταΐσει και την πασαλείβει από πάνω μέχρι κάτω.

Ο κατάλογος είναι μακρύς αφού ένα μικρό παιδί είναι ανεξάντλητο. Έτσι, θα δείτε στα σκίτσα της τη μαμά σε απόγνωση όταν βλέπει πώς έχει γίνει το σαλόνι από τα παιχνίδια, τον μπαμπά να κοιμάται του καλού καιρού ενώ η μαμά έχει στριμωχτεί στη γωνία του κρεβατιού από το παιδί, τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της κάθε φορά που το μωρό θηλάζει και δαγκώνει το στήθος της.

Είναι βέβαιο ότι πολλές από αυτές τις στιγμές είναι ή ήταν μέρος και της δικής σας καθημερινότητας. Σωστά;

Αξίζει να δείτε τα σκίτσα της Jade Nordahl, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved