Όλα όσα νιώθει μια «μεγάλη» αδερφή όταν βλέπει τη νεογέννητη αδερφή της

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να σκέφτεται ένα μεγαλύτερο παιδί όταν αντικρίζει για πρώτη φορά το νεογέννητο αδερφάκι του.

Όλα όσα νιώθει μια «μεγάλη» αδερφή όταν βλέπει τη νεογέννητη αδερφή της

Οι γονείς πάντα προετοιμάζουν το μεγαλύτερο παιδί τους για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, αμέσως μόλις βεβαιωθούν ότι όλα πηγαίνουν κατ'ευχήν.

Κάποια παιδιά αντιδρούν αρνητικά στο άκουσμα της είδησης αυτής και κάποια άλλα περιμένουν πώς και πώς να αποκτήσουν ένα αδερφάκι.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της μικρούλας που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί. Η φωτογράφος που είναι γνωστή στο Instagram με το όνομα dannisouzaphotos, δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες που μέσα σε λίγες ώρες έγιναν ανάρπαστες.

Όπως και η ίδια σχολιάζει, το κορίτσι γνώρισε την μικρότερη αδερφή του εν μέσω πανδημίας, γι' αυτό και θα παρατηρήσετε ένα διάφανο διαχωριστικό ανάμεσά τους. Για λόγους προστασίας, δεν μπορεί να αγκαλιάσει ή να φιλήσει την αδερφούλα της, η γλυκια μικρούλα που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ακόμη και αυτό όμως, δεν μπόρεσε να εμποδίσει τα συναισθήματά της, που όπως θα δείτε και εσείς την κάνουν να λάμπει από ευτυχία.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμάς αυτές οι φωτογραφίες μας έκαναν να χαμογελάσουμε και ελπίζουμε να καταφέρουν να κάνουν και εσάς να χαμογελάσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved