Μαμά κατάφερε να χτίσει αυτό το σπίτι μόνη της βλέποντας βίντεο στο YouTube

Βλέποντας βιντεάκια αυτή η μαμά έχτισε το σπίτι των ονείρων της.

Μαμά κατάφερε να χτίσει αυτό το σπίτι μόνη της βλέποντας βίντεο στο YouTube

Μία μαμά που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ένα σπίτι και έτσι έφτιαξε ένα, μαθαίνοντας πώς μέσα από tutorial βίντεο στο YouTube.

Απίστευτο έτσι;

H Cara Brookins δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει ένα αρκετά μεγάλο σπίτι για την οικογένειά της ή να προσλάβει έναν κατασκευαστή να το χτίσει για εκείνη, σύμφωνα με το CNN. Έτσι, αποφάσισε να χτίσει ένα μόνη της.

«Τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά ακριβά, αν ξεφύγεις από μια βίαιη σχέση και έχοντας τέσσερα παιδιά!», είπε η Brookins στο CNN.

Αυτή η απίστευτη μαμά βρήκε πρώτα ένα οικόπεδο στην περιοχή Bryant, στο Arkansas. Έπειτα παρακολούθησε αρκετά βίντεο στο YouTube για να μάθει τι χρειάζεται για να φτιάξει το σπίτι των ονείρων της και πόσο θα κοστίσει.

Έτσι έβαλε το σχέδιό της σε εφαρμογή. Θα χρειαζόταν 130.000 δολάρια και περίπου ένα χρόνο για να φτιάξει το σπίτι της. Τα παιδιά της, Hope, Drew, Jada και Roman, τη βοήθησαν. «Όλη αυτή η διαδικασία, έφερε την οικογένειά μας πιο κοντά και μάθαμε ότι τελικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Βρήκαμε μια νέα ελπίδα!», είπε Brookins.

Ένας πυροσβέστης, που τον πλήρωνε όταν μπορούσε, επίσης τη βοήθησε. Και τούβλο, τούβλο, οι έξι τους κατάφεραν να φτιάξουν ένα υπέροχο σπίτι για να κάνει μια νέα αρχή η οικογένειά τους.

Στο τέλος του ταξιδιού τους, αυτή η απίστευτη μαμά όχι μόνο είχε ένα σπίτι για την οικογένειά της, αλλά έγραψε και ένα βιβλίο με τίτλο: «Πώς ένα σπίτι χτίζει μια οικογένεια».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το απίστευτο σπιτικό της και την υπέροχη οικογένειά της.



πηγή φωτογραφιών: Cara Brookins @Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved