80χρονος βρήκε χαρτί τουαλέτας και άρχισε να χορεύει από τη χαρά του (vid)

Είχατε μια άσχημη μέρα; Αυτό το βίντεο με τον 80χρονο άνδρα που χορεύει αφού βρήκε τελικά για να αγοράσει χαρτί υγείας θα σας φτιάξει τη διάθεση.

80χρονος βρήκε χαρτί τουαλέτας και άρχισε να χορεύει από τη χαρά του (vid)

Στο εξωτερικό οι οικογένειες βρίσκονται σε καραντίνα και κάνουν καιρό να δουν τους δικούς τους ανθρώπους. Ό,τι ζήσαμε και εμείς πριν μερικούς μήνες.

Γι' αυτό το λόγο ο David και η σύζυγός του κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της κόρης τους Eden για να πάρουν χαρτί τουαλέτας. Ωστόσο ο David δεν μπορούσε να συναντήσει την κόρη του από κοντά και με τη βοήθεια της γυναίκας του, αποφάσισε να της δείξει πόσο χαρούμενος ήταν που βρήκε χαρτί υγείας.

«Ο 80χρονος μπαμπάς μου ήρθε στο σπίτι με τη μαμά μου για να πάρουν χαρτί τουαλέτας και κάποια άλλα καθαριστικά είδη. Άφησα τα πράγματα έξω από την πόρτα μου. Ο μπαμπάς μου ήταν τόσο χαρούμενος που δεν κρατήθηκε και άρχισε να χορεύει!» έγραψε κάτω από το βίντεό της που δημοσίευσε στο Ring και συνέχισε. «Η μαμά μου έβαλε μουσική γι' αυτόν και εγώ απαθανάτισα τη στιγμή ενώ ήμουν μέσα ώστε να μην έρθω σε επαφή μαζί τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας!».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω! Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς το ΛΑ-ΤΡΕ-ΨΑ-ΜΕ!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved