Let ’s Ferry: Ο ψηφιακός «σύμμαχός» σου για την οργάνωση των φετινών διακοπών!

Κι όμως, όσο απίθανο και αν μας φαίνεται, διανύουμε τον τελευταίο και αναμφίβολα πιο «καυτό» μήνα του καλοκαιριού!

Let ’s Ferry: Ο ψηφιακός «σύμμαχός» σου για την οργάνωση των φετινών διακοπών!

Αυτό σημαίνει πως οι περισσότερες -και οι πιο τυχερές- από εμάς, απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους σε κάποιον από τους παραθαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδας παρέα με τα μικρά τους, ενώ εμείς οι υπόλοιπες προσπαθούμε έστω και την τελευταία στιγμή να προγραμματίσουμε την οικογενειακή μας απόδραση, εν μέσω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων.

Κακά τα ψέματα, όλες γνωρίζουμε πως όταν οι διακοπές περιλαμβάνουν τα παιδιά και δεν αφορούν αποκλειστικά σε εμάς και τον σύζυγο, χρειάζεται να αφιερώσουμε πολύ περισσότερο χρόνο στην οργάνωσή τους, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετες και ξεκούραστες για όλους. Είναι τόσες πολλές και τόσο χρονοβόρες οι προετοιμασίες, από το «κλείσιμο» των αποσκευών μέχρι την εύρεση του κατάλληλου καταλύματος για τα παιδιά, που ιδανικά αυτό που θα θέλαμε, θα ήταν να μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να «ξεκλέψουμε» λίγο χρόνο, για να τα προλάβουμε όλα.

Αν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρουμε, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία ψηφιακή περιήγηση στην πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Let’s Ferry από το smartphone ή τον υπολογιστή σου. Με λίγα μόνο αγγίγματα στην οθόνη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα έχεις ολοκληρώσει την κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και το πρώτο, μεγάλο βήμα για να κάνεις πραγματικότητα τις ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές που ονειρεύεσαι όλο το χειμώνα.

Επιλέγοντας τον φετινό σας προορισμό

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν εσύ και ο σύζυγος δεν έχετε καταλήξει ακόμη στον προορισμό που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε φέτος με τα μικρά σας. Είτε σχεδιάζετε ένα 7ήμερο island hopping στις Σποράδες, ένα road trip στην άγρια πλευρά της Κρήτης ή μία εβδομάδα απόλυτης χαλάρωσης και ατελείωτου παιχνιδιού κάπου στα Δωδεκάνησα, σε κάθε περίπτωση η Let’s Ferry είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να κλείσετε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Εκτός από τις επιλογές που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε δρομολόγια για νησιά των Κυκλάδων, του Ιονίου, του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου, συνδυάζοντας ακόμη και διαφορετικές ακτοπλοϊκές εταιρίες μεταξύ τους, σύμφωνα με το τι βολεύει εσάς και τα μικρά σας καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό που χρειάζεστε για την απόφασή σας είναι έμπνευση, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι προορισμοί για διακοπές για τους οποίους μπορείς να προμηθευτείς ακτοπλοϊκά από τη Let’s Ferry.

letsferry2

Με «σύμμαχό» σας την τεχνολογία

Εάν η τεχνολογία δεν είναι το… φόρτε σου και πιστεύεις πως η παραπάνω διαδικασία θα σου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο, από το να κλείσεις τα εισιτήρια σου σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο με τον παραδοσιακό τρόπο που ακολουθούσες μέχρι σήμερα, τότε ετοιμάσου να αναθεωρήσεις. Από τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Let’s Ferry επανασχεδίασε την πλατφόρμα της, δημιουργώντας ένα εύχρηστο και ευέλικτο περιβάλλον ακόμη και για εμάς που είμαστε εντελώς πρωτάρες σε θέματα τεχνολογίας. Τα εργαλεία αναζήτησης αλλά και η ίδια η διαδικασία είναι τόσο απλοποιημένη, που μέσα σε μόλις τρία βήματα, θα έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις εύκολα και γρήγορα την αγορά των εισιτηρίων σου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως τα δεδομένα που θα εμφανιστούν στην οθόνη σου είναι σε real time χρόνο, ενώ τα στοιχεία της κράτησής σου θα περιλαμβάνουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάποια «κρυφή» χρέωση ή παρερμηνεία που θα σου προκαλέσει σκοτούρες εν μέσω διακοπών.

letsferry3

Μαζί σας πάντα και παντού

Γιατί να χάνεις χρόνο, λοιπόν, πηγαίνοντας από το γραφείο στο πρακτορείο και από το πρακτορείο στο σπίτι σου, όταν μπορείς μόλις σε λίγα λεπτά να αγοράσεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των διακοπών σου όπου κι αν βρίσκεσαι; Tο μόνο που χρειάζεσαι για να το κάνεις, είναι μία οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (pc, tablet, smartphone) και πρόσβαση στο internet. Μάλιστα, έπειτα από την πρόσφατη αναβάθμιση της πλατφόρμας, η mobile λειτουργία του Let’s Ferry είναι ακόμη πιο γρήγορη και άνετη, ενώ αρκούν μόλις ορισμένα αγγίγματα στην touch οθόνη του smartphone σου, για να κλείσεις τα εισιτήριά σου ξέγνοιαστα και σε μηδαμινό χρόνο!

Τι περιμένεις, λοιπόν; Επισκέψου σήμερα κιόλας την πλατφόρμα της Let’s Ferry και άρχισε να οργανώνεις τις φετινές διακοπές σας, χωρίς να χρειαστεί να χάσεις επιπλέον πολύτιμο χρόνο ή να μετακινηθείς από την άνεση του σαλονιού σας. Let ’s Ferry και φύγατε οικογενειακώς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved