Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, το δώρο που θέλω είναι ένα ακόμη παιδί

Τι θέλει μια μαμά για δώρο; Εκτός από ένα δυνατό μπλέντερ και ένα ακόμη μωρό.

Μία Μαμά
Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, το δώρο που θέλω είναι ένα ακόμη παιδί
Bigstock

Μια μαμά γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τι δώρο θέλει; Ένα τρίτο παιδί, που θα μεγαλώσει και θα πολλαπλασιάσει την οικογενειακή τους ευτυχία και αγάπη.

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Τι κάνεις; Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που σου έγραψα γράμμα. Ελπίζω να είσαι καλά. Απολαμβάνεις τα μπισκότα και το γάλα που αφήνουμε για εσένα; Ελπίζω αυτή τη χρονιά η κόρη μου και ο γιος μου να με βοηθήσουν να ψήσουμε μερικά, ειδικά για εσένα.

Τέλος πάντων, όταν έφερα τα παιδιά να σε δουν τις προάλλες, δεν ήθελα να σου πω τι πραγματικά θέλω για τα Χριστούγεννα, φέτος. Η λίστα με τα «θέλω» μου έχει αλλάξει με τα χρόνια. Ο αριθμός με τα υλικά πράγματα μικραίνει και η επιθυμία μου για δώρα με μεγαλύτερη αξία, όπως ο χρόνος με την οικογένειά μου, μεγαλώνει.

Ήμουν κυριολεκτικά καλή αυτή τη χρονιά. Σίγουρα έκανα τα λάθη μου ως μαμά κάποιες φορές αλλά η καρδιά μου βρίσκεται στη σωστή θέση. Οι προθέσεις μου ήταν καλές, έτσι ελπίζω αυτά τα λάθη να μη με βάλουν στην λίστα με τους άτακτους. (Τώρα βέβαια αν ρωτήσεις τον άνδρα μου θα σου πει ότι του αρέσει που είμαι λίγο άτακτη. Είμαι ενήλικη για να στα γράφω αυτά).

Η επιθυμία μου είναι λίγο δύσκολη, μιας και δεν μπορεί να δημιουργηθεί στο εργαστήριο παιχνιδιών σου, ούτε μπορείς να το αφήσει κάτω από το δέντρο τυλιγμένο με γιορτινό χαρτί. Ωστόσο, θέλω να στο ζητήσω.

Αυτό που θέλω τα Χριστούγεννα είναι η σύλληψη ενός μωρού. Ένα πραγματικό δώρο. Ένα δώρο που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την αγάπη μας.

Βασιζόμενη στα δεδομένα του κύκλου μου, τους τελευταίους μήνες, το παράθυρο γονιμότητάς είναι μέσα στις γιορτές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τον σύζυγό μου. Φυσικά και δεν θα μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά θα αποκτήσω ακόμη ένα μωρό ή όχι, αν δεν έρθει η επόμενη χρονιά. Σκεπτόμενη ότι και τα άλλα δυο μου παιδιά γεννήθηκαν το φθινόπωρο, θα ήθελα το τρίτο μου παιδί να συλληφθεί τα Χριστούγεννα.

Δεν είμαι καν σίγουρη τι μπορείς στην πραγματικότητα να κάνεις για να συμβεί αυτό - ίσως λίγη από τη γιορτινή σου μαγεία; Πρέπει να παραδεχτείς ότι θα ήταν υπέροχο αν αντί για δύο έβρισκες του χρόνου τρεις κάλτσες να σε περιμένουν, έτσι δεν είναι;

Με αγάπη,
Darcy

P.S. Επίσης θα εκτιμούσα και ένα μπλέντερ δυνατό. Τα παιδιά λατρεύουν τα smoothies.

πηγή: mom.com

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved