Για αυτό μαμά πρέπει να είσαι κι εσύ στην επόμενη φωτογραφία που θα βγάλεις τα παιδιά σου

Η Laura είναι μαμά δύο παιδιών και μέσα σε λίγες γραμμές εξηγεί γιατί οι μαμάδες δεν πρέπει να λείπουν από τις αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών.

Μία Μαμά
Για αυτό μαμά πρέπει να είσαι κι εσύ στην επόμενη φωτογραφία που θα βγάλεις τα παιδιά σου

Instagram / lorianne___

Μπες μπροστά από την κάμερα, μαμά. Ναι, δεν φοράς make up και τα μαλλιά σου δεν είναι λουσμένα. Ναι, φοράς φαρδιά ρούχα, αλλά σε παρακαλώ βγες μπροστά από την κάμερα.

Ναι, το σπίτι σου είναι ένα χάος και δεν μοιάζει σε τίποτα με τις φωτογραφίες που έχεις αποθηκεύσει από το Pinterest.

Ναι, η κουζίνα σου δεν είναι μοντέρνα. Ναι, ο νεροχύτης σου είναι γεμάτος με πιάτα, τα ντουλάπια σου όλα ανοιχτά και υπάρχουν παιχνίδια παντού. Ναι, κάθε επιφάνεια είναι γεμάτη. Αλλά βγάλε φωτογραφία έτσι και αλλιώς.

Και να είσαι και εσύ σε αυτήν. Στάσου δίπλα τους. Δεν με νοιάζει εάν θα χαμογελάς, εάν η κάμερα θα απαθανατίσει τη στιγμή λίγο πριν γελάσεις ή εάν τα μάτια σου θα είναι κλειστά. Επίσης, δεν με νοιάζει ο φωτισμός. Απλώς θέλω να είσαι στη φωτογραφία.

mama-fotografia-me-paidia.jpg

Instagram / lorianne___

Δεν θα παρεξηγήσουν την αναμαλλιασμένη σου εξάντληση. Δεν θα ασχοληθούν με τον χαμό πίσω σου (ή μπροστά σου ή παντού γύρω σου).

Θα βλέπουν τη μαμά τους σε αυτή τη φωτογραφία και θα θυμούνται. Θα θυμούνται οτι τα έμαθε να χρησιμοποιούν τον πλάστη. Θα θυμούνται ότι τους μάλωνε επειδή έτρωγαν τη ζύμη από το μπολ. Θα θυμούνται το αλεύρι παντού στα χέρια, τα ρούχα, το πάτωμα και τη μαμά τους απλά να μην λέει τίποτα. Θα κοιτάνε τη φωτογραφία, θα προσπερνούν το χάος και θα θυμούνται τη χαρά που ένιωθαν Τότε. Δίπλα στη δική τους μαμά.

Πηγή κειμένου: Instagram / lorianne___

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved