Δεν υπάρχει πιο δύσκολη και πιο όμορφη δουλειά από το να είσαι μαμά

Η Angela μοιράζεται μία φωτογραφία με την κόρη της και τις σκέψεις που αυτή πυροδοτεί.

Μία Μαμά
Δεν υπάρχει πιο δύσκολη και πιο όμορφη δουλειά από το να είσαι μαμά

Το βραχιόλι της λέει «μαμά»

Στα σχέδιά της σήμερα ήταν να βγει από το σπίτι μόνη, χωρίς τα παιδιά της, αλλά αυτά τα σχέδια άλλαξαν αντικαταστάθηκαν από κοκκινωπά μάγουλα, αγκαλιές, παρηγοριά που μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει.

Κάποια μέρα το παιδί της θα είναι λιγότερο μία φυσική προέκταση της ύπαρξής της που βρίσκει γαλήνη και παρηγοριά μόνο στη ζεστασιά της, αλλά σήμερα δεν είναι αυτή η μέρα.

Κάποια μέρα θα στέκεται κάτω από το ζεστό νερό κρατώντας μόνο αγκαλιά την καρδιά της, θα σιγοτραγουδά και θα λικνίζεται στον ρυθμό. Αλλά σήμερα δεν είναι αυτή η μέρα.

mitrotita-(10).jpg

Instagram / motherhooduntamedlactation

Κάποια μέρα την κόρη της όταν θα είναι άρρωστη δεν θα είναι στην αγκαλιά της, αλλά ξαπλωμένη στον κρεβάτι με μία κουβέρτα και μία οθόνη. Αλλά σήμερα δεν είναι αυτή η μέρα.

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη απεικόνιση της μητρότητας από το να στέκεσαι κάτω από το ζεστό νερό κρατώντας το άρρωστο παιδί σου αγκαλιά και αυτό γιατί οι μαμάδες και το νερό είναι μαγικά.

Δεν υπάρχει πιο δύσκολη και πιο όμορφη δουλειά από το να είσαι μαμά. Να τα κρατάς αγκαλιά. Να επιστρατεύεις όλη τη δύναμη και την αγάπη για να βρουν το δρόμο τους όταν θα είναι έτοιμα, έξω από την αγκαλιά σου. Και όταν πια φύγουν, φεύγεις κι εσύ. Μαζί τους. Μέσα τους. Αν το κάνουμε σωστά, γινόμαστε μέσα τους μία υποστηρικτική φωνή που τους ψιθυρίζει «μπορείς» όταν ο κόσμος γίνεται σκοτεινός.

Σήμερα δεν είναι μέρα για brunch με φίλους. Σήμερα είναι μία μέρα που είμαι μόνο μαμά.

Πηγή ανάρτησης: Instagram / motherhooduntamedlactation

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved