Μία μαμά εξομολογείται: «Είμαι έγκυος 24 εβδομάδων στο τρίτο μου παιδί και είμαι εξαντλημένη»

Οι σκέψεις μίας μαμάς που διανύει την τρίτη εγκυμοσύνης της και έχει δύο ακόμα μικρά παιδιά.

Μία Μαμά
Μία μαμά εξομολογείται: «Είμαι έγκυος 24 εβδομάδων στο τρίτο μου παιδί και είμαι εξαντλημένη»

H Kara με τον ενός έτους γιο της.

Instagram / lifestylewithkara

Είμαι έγκυος 24 εβδομάδων στο τρίτο μου παιδί και είμαι εξαντλημένη. Ο γιος μου, ενός έτους, δεν περνά και την καλύτερη νύχτα, πιθανότατα επειδή βγάζει δόντια. Ο σύζυγός μου κι εγώ αλλάζουμε βάρδιες στις αγκαλιές.

Απόψε έχω τρομερή ναυτία και πάλι όμως, έκατσα μαζί του γιατί ήθελα να τον πάρω αγκαλιά και επειδή το να τον αφήσω να κλαίει δεν είναι του στιλ μας, ούτε και να τον πάρουμε στο κρεβάτι μαζί μας.

Λατρεύω το πώς βολεύεται σε μία θέση που αγκαλιάζει την κοιλιά μου, ενώ εγώ προσπαθώ να τον κοιμίσω ξανά. Είναι μία δυνατή στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Καθώς είναι ξαπλωμένος και αγκαλιάζει την κοιλιά μου, ξέρω ότι ο χτύπος της καρδιάς μου τον ηρεμεί.

Καθώς κλείνει τα μάτια του, ξέρω ότι αυτός ο ήχος του είναι τόσο οικείος. Νιώθω έντονα συναισθήματα.

Καθώς αγκαλιάζει την κοιλιά μου μπορώ να νιώσω το μωρό να κινείται μέσα μου και αναρωτιέμαι αν και ο γιος μου νιώθει το ίδιο ενώ αποκοιμιέται.

Είμαι μαμά. Η μυρωδιά μου, ο χτύπος της καρδιάς μου, το σώμα μου, ο τρόπος που τα ηρεμώ είναι κάποιες φορές το μόνο που χρειάζονται τα παιδιά μου. Αλλά το χρειάζομαι κι εγώ. Για να σταματήσουν τα δάκρυα που κυλούν, γιατί το να είμαι μητέρα είναι το πιο υπέροχο δώρο με το οποίο με ευλόγησε ο Θεός.

mitrotita-kai-egkymosyni.jpg

H Kara με τον ενός έτους γιο της.

Instagram / lifestylewithkara

Αυτή η φωτογραφία, λοιπόν, είναι για τις μαμάδες που μπορεί να περνούν δύσκολα. Σας βλέπω και ξέρω πώς νιώθετε. Να θυμάστε ότι και αυτό θα περάσει και σας υπόσχομαι ότι παραδόξως θα σας λείψουν αυτές οι στιγμές μία μέρα.

Πηγή κειμένου: Instagram / lifestylewithkara

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved