Θέλω απλά να είμαι μία καλή μαμά. Να έχω λιγότερο άγχος και να απολαμβάνω περισσότερα

Η Crystal είναι νέα μαμά και παλεύει με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Θέλω απλά να είμαι μία καλή μαμά. Να έχω λιγότερο άγχος και να απολαμβάνω περισσότερα

Πηγή φωτογραφίας Instagram / circadian.crysta

Πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένα μήνας. Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν φρόντιζα τον εαυτό μου και δεν είχα βρει έναν διαφορετικό επαγγελματία να με βοηθήσει με την ψυχική μου υγεία. Σε έναν μόλις μήνα κατάφερα να διαχειριστώ την επιλόχειο κατάθλιψη και μετά από μήνες νιώθω επιτέλους μία ανακούφιση.

Είμαι ευγνώμων που ο Jensen είναι ακόμα μωρό όσο εγώ προσπαθώ να βελτιώσω την ψυχική μου υγεία. ΣΤα ρεπό μου απλά καθόμαστε και όταν δεν αισθάνομαι πολύ καλά, δεν καταλαβαίνει τίποτα γιατί απλά παίζουμε, κοιμόμαστε και τρώμε. Δεν θα θυμάται τίποτα κακό και εγώ απλά ελπίζω όλο αυτό να είναι μία μακρινή ανάμνηση μία μέρα.

Αύριο κλείνουμε 10 μήνες θηλασμού και οι καλές μέρες είναι περισσότερες από τις κακές.

Θέλω απλά να είμαι μία καλή μαμά, μία καλή σύζυγος, να έχω λιγότερο άγχος και να απολαμβάνω περισσότερα. Θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί, χωρίς να φοβάμαι τη μέρα και χωρίς να νιώθω καταβεβλημένη από τα πιο απλά πράγματα. Μήπως ζητάω πολλά;

Η ζωή είναι σκληρή και αυτό το νέο στάδιο είναι πρόκληση με ή χωρίς επιλόχειο κατάθλιψη, πόσο μάλλον μαζί με αυτά και τις ορμόνες.

Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια και τη στήριξη που έχω.

Υπήρξε μία περίοδος στη ζωή μου που δεν θα δεχόμουν ποτέ την φαρμακευτική αγωγή ως επιλογή και τώρα δεν ξέρω καν κατά πόσο θα ήμουν ζωντανή χωρίς αυτή.

Νομίζω βλέπω φως στο τέλος του τούνελ.

mitrotita-epiloxeios-katathlipsi-(2).jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / circadian.crysta

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved