Θηλάζεις ή θες να θηλάσεις; Μια μαμά έχει ένα μήνυμα για εσένα

Αν είσαι μαμά με νεογέννητο ή πρόκειται να γίνεις μαμά σε μερικούς μήνες, αυτό το μήνυμα θα σε βοηθήσει και θα σε ενθαρρύνει αν αποφασίσεις να θηλάσεις.

Θηλάζεις ή θες να θηλάσεις; Μια μαμά έχει ένα μήνυμα για εσένα

πηγή: lifestylewithkara/instagram

Η Kara Bruchal είναι μαμά και αρκετά ενεργή στα social media. Ο λογαριασμός της είναι από τους πιο δημοφιλείς ανάμεσα στους μαμαδίστικους κύκλους και αυτό γιατί αναρτά αληθινό περιεχόμενο κάνοντας και τις άλλες μαμάδες να νιώθουν ότι δεν είναι μόνες μέσα στην καθημερινότητα της μητρότητας.

Μέσα από τις αναρτήσεις της ενθαρρύνει τις απανταχού μητέρες και εκμυστηρεύεται προσωπικές ιστορίες από τις δικές της δύσκολες και μη, ημέρες.

Το μήνυμα που ξεχωρίσαμε εμείς, είναι το παρακάτω και απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες που θηλάζουν ή που σκέφτονται να θηλάσουν και αγχώνονται.

Η ίδια γράφει:

https://www.instagram.com/p/Cn-wOBAsgY0

Ένα μήνυμα για τις μαμάδες που θηλάζουν: η αποκλειστική άντληση δεν κρατά για μια εβδομάδα, ο αποκλειστικός θηλασμός δεν κρατά για μια βδομάδα, ο συνδυασμός και των δυο δεν κρατά για μια εβδομάδα.

Είναι δύσκολο και προκλητικό μερικές φορές αλλά και τόσο ικανοποιητικό! Το σώμα μας είναι κυριολεκτικά φτιαγμένο για να το κάνει αυτό, να παράγει γάλα για να ταΐσει τα μωρά μας! Τίποτα δεν είναι πιο φυσικό από αυτό! Μην με βάζετε καν να ξεκινήσω να αναφέρω όλα εκείνα τα οφέλη που έχει ο θηλασμός για τα μωρά μας 👌🏼

Με το πρωτότοκο παιδί μου άρχισα να θηλάζω και μετά άρχισα να αντλώ γάλα με το θήλαστρο, να αποθηκεύω γάλα στον καταψύκτη! Απλώς δεν ήξερα πολλά εκείνη την πρώτη φορά, δοκίμαζα τόσες πολλές διαφορετικές μεθόδους για να δω τι λειτουργούσε καλύτερα για εμάς.

Με το δεύτερο παιδί τα έκανα όλα διαφορετικά. Ενώ ήμουν έγκυος έκανα μάζευα πρωτόγαλα και ειλικρινά ένιωσα ότι με βοήθησε. Ήθελα πολύ να δώσω άλλη μια προσπάθεια στον αποκλειστικό θηλασμό…. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι συνεχίζουμε δυνατά στους 9 μήνες!

*ελεύθερη μετάφραση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved