Αυτό το πρωινό κατέρρευσα!

Υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που μια μαμά μπορεί να καταρρεύσει.

Αυτό το πρωινό κατέρρευσα!

instagram/lifestylewithkara Kara Bruchal

Η Kara Bruchal διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και αναρτά καθημερινά στιγμές από τη ζωή με τα παιδιά στο σπίτι. Είναι μαμά δύο παιδιών και συχνά εκμυστηρεύεται πώς είναι να μεγαλώνεις δύο παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας.

Η παρακάτω ανάρτηση δείχνει πώς μοιάζει η ζωή της κάποιες φορές. Όταν και τα δύο παιδιά της -αρκετά μικρής ηλικίας- ζητούν την απόλυτη προσοχή της. Πόσες τις μοιάζετε; Πόσες από εσάς -αλήθεια- έχετε αισθανθεί ότι κάποιες μέρες δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνες σας με 2 (και περισσότερα) παιδιά στο σπίτι;

Αυτή την πραγματικότητα περιέγραψε μέσα σε λίγες γραμμές η Kara, δείχνοντας ότι στον κόσμο του Instagram δεν είναι όλα ουτοπικά και ρόδινα. Κάθε άλλο.

https://www.instagram.com/p/Co78dKqPe-b

Το μωρό μου ταλαιπωρείται από τον πόνο των δοντιών του, δεν θέλει να φάει και το μόνο που ήθελε ήταν να το κρατάω στην αγκαλιά μου και το νηπιάκι μου είχε μία από εκείνες τις εκρήξεις που έχουν όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε γιατί ένιωθα εξαντλημένη. Εξαντλημένη που το μωρό μου με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ.

Έτσι ήμουν χάλια όλη την ημέρα.

Όλες οι μαμάδες ξέρουν τι εννοώ.

Κάποιες φορές ξυπνάω πιο νωρίς για να περάσω λίγο χρόνο μόνη μου πριν τα παιδιά ξυπνήσουν.

Σιχαίνομαι όταν οι άλλοι μου λένε «αλλά είσαι στο σπίτι όλη μέρα, πρέπει να περνάς τέλεια!». Δεν έχω εμπειρία πώς είναι να είσαι εργαζόμενη μαμά και μην με παρεξηγήσετε μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά στο σπίτι, αλλά έχω το κάθε δικαίωμα να παραπονιέμαι κάποιες φόρες όπως όλοι οι άνθρωποι για τις δουλειές της και μπορώ να νιώθω όπως θέλω.

Απλά να ξέρετε ότι είναι εντάξει να έχετε στιγμές σαν και αυτή. Δεν είμαστε τέλειες. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Απλά να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να βρίσκετε χρόνο για τους εαυτούς σας μαμάδες και να κάνετε κάτι μόνο για εσάς.

ελεύθερη μετάφραση:Instagram/lifestylewithkara Kara Bruchal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved