Θέλεις η κόρη σου να λέει τα ίδια πράγματα που λες εσύ για το σώμα σου;

Μια μαμά φωτογραφίζει το γεμάτο ραγάδες κορμί της και στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες.

Θέλεις η κόρη σου να λέει τα ίδια πράγματα που λες εσύ για το σώμα σου;

Παιδί αγγίζει το κορμί της μαμάς.

Ιnstagram/Desiree Fortin

Θα ήθελες ποτέ η κόρη σου να λέει στο σώμα της τα ίδια πράγματα που λες εσύ στο δικό σου σώμα;

Όχι! Σίγουρα όχι. Σωστά;

Η ερώτηση αυτή ήταν ένα μεγάλο κομμάτι του σώματος που απέκτησα μετά τον τοκετό και άλλαξε την οπτική μου για το νέο μου σώμα. Τα παιδιά μας μας παρακολουθούν όλη την ώρα, ακόμα κι όταν δεν πιστεύουμε ότι το κάνουν. Τα ακούνε όλα και τα καταλαβαίνουν όλα.

Ξέρω ότι μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, αλλά το να μιλάμε θετικά για τον εαυτό μας ως μητέρες δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει μερικές φορές!

Η κοινωνία μας έχει ασκήσει τόση πίεση, αλλά πρέπει να θυμόμαστε τα παραδείγματα που θέλουμε να είμαστε για τα παιδιά μας και ειδικά για τις κόρες μας (αν μεγαλώνουμε κόρες). Πρέπει να θυμόμαστε την αξία που έχει η θετικότητα όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στα παιδιά μας❤️

Το να αλλάξετε την οπτική σας για το νέο σας σώμα δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι τόσο σημαντικό!

Εξασκηθείτε στο να μιλάτε θετικά για το σώμα σας καθημερινά. Κοιταχτείτε γυμνές στον καθρέφτη και πείτε δυνατά τι είναι αυτό που αγαπάτε στο σώμα σας περισσότερο!

Η αλλαγή ξεκινάει από εκεί. Η αρχή πάντα είναι δύσκολη αλλά αν γίνει τότε θα δείτε ότι θα μεγαλώσετε ένα παιδί και δη μια κόρη που θα αγαπάει το σώμα της, θα σέβεται τον εαυτό της και τις άλλες γυναίκες γύρω της όπως και αν είναι τα κορμιά τους.💕

πηγή: Instagram/Desiree Fortin

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved