Μηνύματα που μου στέλνει η κόρη μου στο Instagram

Κάποιες μαμάδες σίγουρα θα ταυτιστείτε μαζί μου.

Μαργαρίτα Νικολάου
Μηνύματα που μου στέλνει η κόρη μου στο Instagram
Bigstock

Αχ αυτή η εφηβεία μωρέ κορίτσια δεν την αντέχω στ' αλήθεια σας λέω. Μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν νεύρα και εντάσεις στο σπίτι μας. Η κόρη μου ήταν ένα ήρεμο πλάσμα που από τη μια στιγμή στην άλλη και μόλις πάτησε το πόδι της στο γυμνάσιο μεταμορφώθηκε σε ένα κορίτσι με πολλά νεύρα. Πάρα πολλά νεύρα. Πάαρα μα πάρα πολλά νεύρα.

Δεν μπορώ να περιγράψω την καθημερινότητά μας. Ενώ στους άλλους είναι το πιο καλό και γλυκό κορίτσι, μαζί μου είναι διαφορετική. Πολλές φορές μου μιλάει με εγωισμό, με ειρωνεία, με απάθεια, νευριάζει για τον πιο αστείο λόγο.

Όσες εντάσεις όμως και αν περνάει καθημερινά η σχέση μας, το βράδυ θα αγκαλιαστούμε, θα πούμε η μία στην άλλη «σε αγαπώ», θα ζητήσουμε συγγνώμη και θα κοιμηθούμε με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Έχω περάσει από τη φάση της εφηβείας γι' αυτό και πολλές φορές δικαιολογώ απόλυτα την στάση της, τα νεύρα της και γενικότερα την έντονη συμπεριφορά της.

Επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι τα παιδιά θα νευριάσουν, θα εκτονωθούν και θα βγάλουν όλη τους την ένταση στον άνθρωπο που νιώθουν πιο κοντά τους, στον άνθρωπο που τους βάζει όρια και στον άνθρωπο που no matter what δεν θα τα παρεξηγήσει.

Κεφάλαιο Instagram

Τα social media υπάρχουν στη ζωή μας και στη ζωή των παιδιών μας. Δέχτηκα να κάνει λογαριασμό από τη στιγμή που μου απέδειξε ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σωστά. Χωρίς να εκτεθεί και χωρίς να εκθέσει τον οποιονδήποτε.

Πολλές φορές η επικοινωνία μας γίνεται μέσω μηνυμάτων. Όταν βρίσκομαι στο γραφείο δέχομαι πολλά μηνύματα από εκείνη. Κυρίως είναι βιντεάκια που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά της μαζί μου.

Κάποια με κάνουν να γελάω και κάποια άλλα μου δείχνουν πώς συμπεριφέρομαι χωρίς να το θέλω.

Πρόσφατο βίντεο τούτο εδώ. Σας έχει τύχει εσάς; Εμένα πολλές φορές.

https://www.instagram.com/p/Cmq1gUmBYzl

Ακόμη ένα είναι αυτό.

https://www.instagram.com/p/Cka3Z4zPXI2

Παρακάτω σας βάζω 6 ακόμη ξεκαρδιστικά βίντεο που έχω στα μηνύματά μου από το παιδί μου. Μηνύματα που μου έστειλε την τελευταία αυτή εβδομάδα που βρισκόμουν στο γραφείο και εκείνη στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Cmry8z5BJba
https://www.instagram.com/p/CmPkvTYuRkv
https://www.instagram.com/p/ClJeCGsJ6iY
https://www.instagram.com/p/ClMuXWfot2M
https://www.instagram.com/p/ClbbbJ0OQAS
https://www.instagram.com/p/CknuI9YJGCp

Αλήθεια η δική σας σχέση με τα έφηβα παιδιά σας πώς είναι; Έχετε δράματα και εντάσεις στο σπίτι; Νεύρα;

Περιμένω τα μηνύματά σας, εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved