To σώμα μια εβδομάδα μετά την καισαρική και όλα όσα νιώθει μια γυναίκα

Πώς πραγματικά μοιάζει το σώμα μια εβδομάδα μετά τη δεύτερη καισαρική τομή.

To σώμα μια εβδομάδα μετά την καισαρική και όλα όσα νιώθει μια γυναίκα

Τα μαλλιά είναι πιασμένα επάνω με ένα scrunchie για να τα κρατά μακριά όταν θηλάζεις ή αντλείς γάλα, ευτυχώς είναι καθαρά αλλά όχι επειδή δεν κοιμάσαι καθόλου ή δεν έχεις χρόνο να κάνεις ένα ντους.

Σουτιέν θηλασμού/άντλησης για άνεση, επειδή οι θηλές σας δεν αντέχουν οτιδήποτε άλλο τρίβεται πάνω τους ή τις χτυπάει κατά λάθος (το μικρό σας), και επίσης επειδή κυριολεκτικά πρέπει να ταΐζετε και να αντλείτε γάλα κάθε 2-3 ώρες και δεν έχετε χρόνο να φορέσετε οτιδήποτε άλλο.

Μια συσκευή στο χέρι που αντλεί γάλα σε λάθος χώρο.

Το θήλαστρο γνωστό και ως "νέμεση" και ο καλύτερος φίλος σας για όσο καιρό θέλετε να αφιερώσετε στον θηλασμό.

Η κοιλιά έχει "φύγει" λίγο, αλλά η μήτρα είναι ακόμα πρησμένη.

Διχτυωτό εσώρουχο από το νοσοκομείο, θυμηθείτε να ζητήσετε από τις νοσοκόμες σας επιπλέον πακέτα για χρήση στο σπίτι, ειδικά αν είχατε καισαρική τομή γιατί δεν θα θέλετε να φορέσετε τίποτα άλλο.

kaisariki-tomi.jpg

Επίδεσμος πάνω από το τραύμα της τομής. αυτό καλύπτει από τη μία πλευρά στην άλλη, παρόλο που η τομή μου είναι μόνο 5" (αν και αισθάνομαι ότι έχω κοπεί από το ισχίο μέχρι το γοφό).

Γιγαντιαία σερβιέτα maxi για αίμα που ακόμη υπάρχει και που πρέπει να αποβάλλει η μήτρα. Θα με θυμηθείτε είναι πραγματικά πολύ άνετη.

Το κλιπ και η καλωδίωση που συνδέονται (τα βλέπετε κρεμασμένα στον γοφό μου) είναι μια οθόνη που σας ενημερώνει εάν ανιχνεύεται υγρασία στο εσωτερικό του επίδεσμου από υπερβολικό αίμα/φλεγμονή ή νερό από το ντους που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις.

Κυτταρίτιδα, αρκετά είπα...

Παντόφλες για πρησμένα πόδια από το νοσοκομείο!

Αποσκευές από το νοσοκομείο που ακόμη δεν έχω αδειάσει...

Για τους ανθρώπους εκεί έξω που τους έχουν πει ότι οι καισαρικές τομές είναι πιο εύκολες και δεν πονάνε τόσο πολύ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πόνος ελέγχεται με φαρμακευτική αγωγή.

πηγή: instagram account @mibellaphuong

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved