SirtFood: Αυτή η δίαιτα έχει δημιουργήσει σάλο στο Hollywood

Μπορείς να χάσεις αμέτρητα κιλά 

SirtFood: Αυτή η δίαιτα έχει δημιουργήσει σάλο στο Hollywood

SirtFood. Ίσως και η δίαιτα που έχουν googl-άρει σχεδόν όλοι αυτήν την εβδομάδα καθώς διέρρευσε πως είναι και αυτή που ακολούθησε η τραγουδίστρια Adele και έχασε 45 κιλά. Κλειδί της διατροφής είναι η ενεργοποίηση του γονιδίου του αδυνατίσματος, skinny gene όπως το ονομάζουν με την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε σιρτουίνες, μια φυτικής πρωτεΐνης η οποία θα κάνει τον μεταβολισμό σου να τρέχει.


Μαζί με τα τρόφιμα που είναι υψηλά σε σιρτουίνες, έχουμε και ένα μέγιστο αριθμό θερμίδων προς κατανάλωση καθημερινά οι οποίες σε αρχικό στάδιο τουλάχιστον δεν ξεπερνούν τις 1000.



Η διατροφή χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη περιορίζεις τις θερμίδες που λαμβάνεις καθημερινά σε 1.000 kcal για τρεις ημέρες καταναλώνεις τρεις χυμούς εγκεκριμένους από την Sirtfood και ένα γεύμα την ημέρα. Από τις ημέρες 4 έως 7, η ημερήσια πρόσληψη θερμίδων αυξάνεται στα 1.500 kcal με δύο πράσινους χυμούς και δύο γεύματα.



Η δεύτερη φάση διαρκεί δύο εβδομάδες και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ανθρώπους να χάσουν βάρος με βιώσιμο τρόπο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Τα τρόφιμα και τα ποτά που περιλαμβάνονται στα σχέδια γεύματος περιλαμβάνουν όμοιες με πράσινο τσάι, λάχανο, εσπεριδοειδή, κουρκούμη και βατόμουρα.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved