Smoothie με τσάι matcha για απώλεια βάρους - 4 συνταγές για να χάσετε κιλά (vid)

Ροφήματα για δίαιτα: Τα οφέλη του τσαγιού μάτσα στον οργανισμό σας!

Smoothie με τσάι matcha για απώλεια βάρους - 4 συνταγές για να χάσετε κιλά (vid)

Ένα φλιτζάνι τσάι matcha θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας δυναμικά, προσφέροντας την ενέργεια που χρειάζεστε. Φανταστείτε λοιπόν, αυτό το ευεργετικό τσάι να το λαμβάνετε μέσα από ένα λαχταριστό smoothie, που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά και λίπος.

Το τσάι μάτσα, είναι πλούσιο σε φαβονοειδή και L-θεανίνη, που προσφέρουν χαλαρωτικά αποτελέσματα, αυξάνοντας τα επίπεδα σεροτονίνης, GABA και ντοπαμίνης.

Το τσάι matcha μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση, να βοηθήσει στη χαλάρωση και να βοηθήσει στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, προσφέροντας παράλληλα ενέργεια. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές κατεχίνες, και μάλιστα διαθέτει μία από τις υψηλότερες ποσότητες αντιοξειδωτικών μεταξύ των υπερτροφών σύμφωνα με το τεστ ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity).

Πριν φτιάξετε τα παρακάτω smoothies να θυμάστε:

Ότι πρέπει να καταναλώστε 1 κουταλάκι του γλυκού matcha ανά 1 φλιτζάνι νερό. Θα αισθανθείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα μέσα σε 30 λεπτά, τα οποία θα διαρκέσουν για μερικές ώρες.

Πιθανές παρενέργειες: Το matcha δεν φαίνεται να προκαλεί σημαντικές παρενέργειες όταν καταναλώνεται με μέτρο, αλλά οι υψηλές δόσεις έχουν μεγάλες ποσότητες καφεΐνης που μπορεί να προκαλέσουν πονοκεφάλους, διάρροια, αϋπνία και ευερεθιστότητα.

Υλικά:

  • 1 μεγάλο μάνγκο
  • 2 παγωμένες μπανάνες
  • 2 χούφτες σπανάκι
  • 2 κ.τ.γ τσάι μάτσα
  • 1 κούπα γάλα καρύδας

Δείτε στα παρακάτω βίντεο 3 ακόμη συνταγές για smoothies με matcha τσάι που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά.

Ρόφημα για δίαιτα: Smoothie με τσάι μάτσα συνταγή #1



Ρόφημα για δίαιτα: Smoothie με τσάι μάτσα συνταγή #2



Ρόφημα για δίαιτα: Smoothie με τσάι μάτσα συνταγή #3



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved