Αυτές είναι οι δίαιτες που έκαναν όλοι το 2019

Ποιες δίαιτες προτίμασαν οι περισσότεροι το 2019;

Αυτές είναι οι δίαιτες που έκαναν όλοι το 2019

Αυτή η χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και ας κάνουμε τον δικό μας απολογισμό όσον αφορά τις δίαιτες και τις προσπάθειες των περισσοτέρων να χάσουν κιλά. Οι περισσότερες ψάχνουμε γρήγορες λύσεις είτε λίγο πριν το καλοκαίρι, είτε λίγες εβδομάδες αφότου έχουμε αποχαιρετίσει τα μαγιό και την άμμο της θαλάσσης.

Ποιες δίαιτες προτίμασαν οι περισσότεροι το 2019;

1)Διαλειμματική νηστεία

Με τον όρο διαλειμματική νηστεία ονομάζουμε την αποχή ή περιορισμένη κατανάλωση τροφής και ποτών για ορισμένες ώρες, έως και ημέρες. Αποτελεί δηλαδή ένα διατροφικό πλάνο το οποίο εναλλάσσει περιόδους σίτισης, χωρίς κάποιο θερμιδικό περιορισμό, με περιόδους νηστείας. Χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους αλλά και για την βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και κάποιων βιοχημικών παραμέτρων

2) Κέτο

Η κετονική δίαιτα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και ανεβαίνει ιδιαίτερα στην προτίμηση του κόσμου, ειδικά των γυναικών, και καθόλου περίεργο δεν μας φαίνεται, αφού έχει αποδείξει πως είναι αρκετά αποτελεσματική. Halle Berry, Kim και Kourtney Kardashian, είναι μερικές από τις star που την ακολουθούν φανατικά και αν κρίνουμε από το κορμί τους είναι πράγματι εκπληκτική.

3)Δίαιτα DASH

Το βασικό στοιχείο της DASH είναι πως βοηθά στην σταθερότητα του βάρους άρα και στην σταθερότητα της πίεσης. Η DASH βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή, αλλά δίνει περισσότερο έμφαση σε φρούτα και λαχανικά (που είναι πλούσια σε κάλιο και δρουν ανταγωνιστικά με το νάτριο), σε άπαχα γαλακτοκομικά και άπαχες πρωτεΐνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved