Οι δίαιτες των πιο διάσημων μαμάδων του Hollywood! (Part 2)

Το αφιέρωμα στις δίαιτες των πιο διάσημων μαμάδων του Hollywood συνεχίζεται με τις μωρομαμάδες που κατάφεραν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους πολύ γρήγορα, υγιεινά και ανώδυνα.

Οι δίαιτες των πιο διάσημων μαμάδων του Hollywood! (Part 2)

Η δίαιτα της Jessica Alba

bigstock 182862559

Όπως έχει πει και η ίδια «Η διατροφή είναι για να φροντίζεις το σώμα σου. Πρέπει πρώτα να μάθεις να το αγαπάς και μετά να προχωρήσεις στη σωστή διατροφή. Αλλιώς σύντομα θα αποτύχεις. Η σωστή διατροφή είναι για να παίρνεις ενέργεια, να έχεις λαμπερό δέρμα και φυσικά για να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς ή και να τα διατηρήσεις. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα κιλά σου σε βάθος χρόνου και μην ακολουθείς τις δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια κιλών. Το αποτέλεσμα σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι μόνιμο».

Η δίαιτα της διάσημης ηθοποιού δε βασίζεται στη μέτρηση των θερμίδων, αλλά στη σωστή διαχείρισή τους. Μπορεί δηλαδή να φάει ένα αβοκάντο που έχει πολλές θερμίδες, αλλά αυτό θα βοηθήσει το μεταβολισμό της. Εν ολίγοις καταναλώνει καλές θερμίδες, ακόμα και αν είναι αρκετές.

Το πρωινό της

Το πρωινό της περιέχει ένα smoothie για ενέργεια, που την διατηρεί χορτάτη μέχρι το επόμενο γεύμα και τη βοηθάει να έχει επίπεδη κοιλιά. Περιλαμβάνει: Γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη, σκόνη πρωτεΐνης, σπανάκι και αβοκάντο.

Η δίαιτα της Natalie Portman

bigstock Natalie Portman at the Los Ang 227106886

Τι τρώει: Η διάσημη ηθοποιός είναι χορτοφάγος από την εφηβεία της. Μάλιστα, το 2009 θα πάει ένα βήμα παραπέρα και θα δηλώσει, με άρθρο της στη Huffington Post, «χορτοφάγος- ακτιβίστρια» και πως στην απόφασή της αυτή την επηρέασε το βιβλίο του Jonathan Safran Foer «Eating Animals». «Πολλοί ίσως θα διαφωνήσουν μαζί μου ότι τα ζώα έχουν προσωπικότητες, αλλά ο αποδεδειγμένος βασανισμός των ζώων είναι απαράδεχτος και το κόστος για τους ανθρώπους, όπως το περιγράφει ο Foer, εντυπωσιακά μεγάλο και με παγκόσμιες προεκτάσεις», θα γράψει. Βεβαίως, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φρόντισε να είναι πιο προσεχτική, χωρίς βεβαίως να εγκαταλείψει τις χορτοφαγικές της συνήθειες.

Ακολουθεί διατροφή που περιλαμβάνει αυστηρά φρέσκες φυτικές τροφές, μένει μακριά από επεξεργασμένες τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά, ζάχαρη και θέλει να γνωρίζει κάθε φορά τι συστατικά περιλαμβάνει ό,τι τρώει. Επίσης, γνωρίζει ότι η υγιεινή διατροφή ξεκινάει από το σπίτι και όπως θα δηλώσει στο περιοδικό Vogue: «Μαγειρεύω πολύ και επίσης ζυμώνω!»

Η δίαιτα της Khloe Kardashian

khloekardashian 57232496 2018083348501491 1916871662617160367 n

Η πιο γεματούλα αδερφή Kardashian εδώ και χρόνια δεν είναι πια «γεματούλα». Κι αυτό γιατί ανακάλυψε την αγάπη της για το γυμναστήριο (είναι γνωστό ότι γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα), αλλά γιατί ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα, ειδικά αφότου έφερε στον κόσμο την κόρη της True.

Tον τελευταίο καιρό έχει αποκλείσει από τη διατροφή της τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Και η ίδια λέει: «Όταν έχασα 5 περίπου κιλά σε ένα μήνα, μέσα μου ήθελα να μην οφείλεται εκεί, γιατί το τυρί είναι η αδυναμία μου. Όμως, δεν ήταν μόνο τα κιλά. Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή. Είναι τρελό!», ομολογεί. Όσο για το ψυγείο της είναι πάντα γεμάτο με βιολογικά προϊόντα. «Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης λατρεύω τα berries. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Kourtney! Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε», αποκαλύπτει. Δηλαδή πλέον αντιστέκεται σε όλους τους πειρασμούς; «Δεν στερούμαι τίποτα. Είμαι ακόμα ο άνθρωπος που θα φάω ένα κομμάτι κέικ, απλά δεν θα πάρω και δεύτερο. Επίσης, κατάλαβα πως μετά από τη γυμναστική νιώθω ωραία με διάρκεια, ενώ μετά από μερικά κομμάτια πίτσα η ευχαρίστηση είναι στιγμιαία».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved