Πιείτε αυτό το φυσικό ρόφημα για μια εβδομάδα και αποκτήστε επίπεδη κοιλιά (vid)

Με αυτό το φυσικό ρόφημα η κοιλιά σας θα γίνει επίπεδη.

Πιείτε αυτό το φυσικό ρόφημα για μια εβδομάδα και αποκτήστε επίπεδη κοιλιά (vid)

Υπάρχει ένα ρόφημα που βοηθάει να αποκτήσουμε την πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά.

Προφανώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Αν θέλουμε να χάσουμε κιλά αλλά και λίπος, απαιτείται ισορροπημένη διατροφή με άφθονα φρούτα , λαχανικά, πολλά υγρά, και γυμναστική.

Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των γυμναστηρίων και …κουράζεστε μόνο στην ιδέα των κοιλιακών, προσπαθήστε να εντάξετε το περπάτημα στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα και η διαφορά που δείτε στο οργανισμό σας θα είναι σημαντική.

Ιδανικό ρόφημα

Εκτός όμως από τα παραπάνω, μπορείτε να πίνετε δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, νερό με τζίντζερ, γνωστό και ως πιπερόριζα.

Το τζίντζερ, όπως διαβάζουμε στο onmed.gr είναι το μπαχαρικό που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Zingiber officinale. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική χάρη στην ιδιαίτερη και ελαφρώς πικάντικη γεύση του, αλλά και ως γιατροσόφι για ποικίλες ενοχλήσεις, όπως οι πόνοι στο σώμα και η ναυτία.

Ένας εύκολος τρόπος να βάλετε το τζίντζερ στη ζωή σας είναι να το προσθέτετε σε νερό και να το απολαμβάνετε ως ζεστό ή κρύο ρόφημα.

απώλεια βάρους

Το τζίντζερ διευκολύνει και την απώλεια των περιττών κιλών, σύμφωνα με μελέτη του 2013 στην επιθεώρηση Metabolism. Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν ζεστό νερό με τζίντζερ μετά το πρωινό τους γεύμα ένιωθαν πιο χορτάτοι μέσα στην ημέρα κι έτσι λάμβαναν συνολικά μικρότερο αριθμό θερμίδων από τα γεύματά τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις θετικές δράσεις του τζίντζερ στην καύση του κοιλιακού λίπους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved