Εύκολη δίαιτα: Χάστε 7 κιλά σε μία εβδομάδα

Πώς θα μπορούσατε να χάσετε 7 κιλά εύκολα και γρήγορα;

Εύκολη δίαιτα: Χάστε 7 κιλά σε μία εβδομάδα

Ένα διατροφικό πλάνο, που εναλλάσσει διάφορες ομάδες τροφίμων, είναι μια πρόταση που θα σας βοηθούσε να απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα από περιττά κιλά. Πρόκειται για ένα απλό διατροφικό πλάνο 7 ημερών με χαμηλές θερμίδες και χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Η κατανάλωση ενός περιορισμένου αριθμού ειδών τροφίμων κάθε μέρα θα περιορίσει φυσικά τις θερμίδες και τους υδατάνθρακες κάτι που εξηγεί τη σχετικά γρήγορη απώλεια βάρους. Τα εναλλακτικά τρόφιμα εξασφαλίζουν ότι παίρνετε μια σειρά διαφορετικών θρεπτικών ουσιών σε όλη τη διάρκεια μιας εβδομάδας και αποφεύγετε το συναίσθημα περιορισμού που θα μπορούσε να σας δημιουργήσει μια δίαιτα που μετρά θερμίδες, για παράδειγμα.

Την Ημέρα 1 η διατροφή σας προτείνει να φάτε μόνο φρούτα, με εξαίρεση τις μπανάνες που έχουν πιο πολλές θερμίδες από άλλα φρούτα που περιέχουν περισσότερο νερό (π.χ. πεπόνια). Μπορείτε να φάτε όσο περισσότερα φρούτα θέλετε, η συνολική πρόσληψη θερμίδων σας είναι πιθανό να είναι σχετικά χαμηλή.

Τη 2η ημέρα η διατροφή σας θα περιλαμβάνει μόνο λαχανικά, με εξαίρεση την πατάτα που μπορείτε να τη φάτε μόνο στο πρωινό. Μια άλλη μέρα χαμηλών θερμίδων, καθώς τα λαχανικά έχουν ακόμη λιγότερες θερμίδες από τα φρούτα και ενώ μπορείτε να τρώτε όσο θέλετε, η πρόσληψη θερμίδων θα παραμείνει πολύ χαμηλή, πράγμα που εξηγεί επίσης την γρήγορη απώλεια βάρους.

Μόλις φτάσετε στην Ημέρα 3 επιτρέπεται η ανάμιξη φρούτων και λαχανικών, με εξαίρεση τις πατάτες και τις μπανάνες. Οι πατάτες και οι μπανάνες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά υγιεινά τρόφιμα αλλά υψηλότερα σε θερμίδες ή υδατάνθρακες σε σύγκριση με άλλα φρούτα και λαχανικά.

Στην 4η ημέρα η δίαιτα περιέχει μόνο γάλα και μπανάνες: μενού πλούσιο σε πρωτεΐνες μπορεί να σας κρατήσει σε ενέργεια.

Την 5η ημέρα μπορείτε να φάτε δύο μερίδες 200γρ άπαχου βοδινού, κοτόπουλου ή ψαριού και μέχρι έξι ντομάτες. Τα πλούσια σε πρωτεΐνες τρόφιμα προσφέρουν βασικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου, ενώ οι ντομάτες προσφέρουν μια καλή δόση ινών για να διατηρήσουν το έντερο σε καλή λειτουργία.

Ημέρα 6η: μια άλλη ημέρα κρέατος.Φάτε 200 γραμμάρια κρέας με απεριόριστες ποσότητες λαχανικών. Εάν δεν τρώτε κρέας, το τυρί cottage είναι μια εναλλακτική λύση.

Η τελευταία ημέρα της διατροφής, η 7η, περιλαμβάνει μείγμα από καστανό ρύζι, χυμό φρούτων και απεριόριστες ποσότητες φρούτων και λαχανικών.

Πηγή: www.news.com.au

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved