Εσύ τρως με τον σωστό τρόπο τις ντομάτες ή τα καρότα;

3 τροφές που οι περισσότεροι τρώνε με λάθος τρόπο.

Εσύ τρως με τον σωστό τρόπο τις ντομάτες ή τα καρότα;

Μπορεί μέχρι τώρα να πίστευες πως ο τρόπος που καταναλώνεις μερικές τροφές δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, οι παρακάτω όμως πληροφορίες θα σε εντυπωσιάσουν. Είσαι σίγουρη πως τρως σωστά το σκόρδο; Το καρότο; Τις ντομάτες;

Δώσε λίγο προσοχή στα παρακάτω.

Ντομάτα:

Μπορεί να λατρεύεις την χωριάτικη, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, και θα αυξηθούν και οι επισκέψεις σε ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα αλλά μην αμελείς τα αγαπημένα και κλασσικά γεμιστά. Φτιάξε ντομάτες γεμιστές άμεσα. Η ντομάτα να ξέρεις πως όταν ψήνεται, αυξάνει τη λυκοπένη της, δηλαδή με απλά λόγια τη δύναμη της.

Σκόρδο:

Το ξέρουμε πως κάθε φορά που είσαι έξω για φαγητό αποφεύγεις να τιμήσεις το τζατζίκι που βρίσκεται στο τραπέζι για να μη μυρίσεις αλλά μάθε πως το φρέσκο σκόρδο μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιολογικών προβλημάτων. Προτίμησε το ωμό και η καρδιά σου δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Καρότο:

Μπορεί ο Bugs Bυnny να είναι ένας από τους αγαπημένους cartoon ήρωες των παιδιών σου αλλά μας μαθαίνει και κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Έρευνες έδειξαν πως το καρότο μόνο όταν καταναλώνεται ολόκληρο κρατάει όλες τις θρεπτικές του αξίες. Σταμάτα, λοιπόν, να το τρίβεις και να το κόβεις σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved