Δίαιτα με πράσινο τσάι: Διατροφικό πλάνο 7 ημερών (vid)

Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα πιο υγιεινά ροφήματα.

Δίαιτα με πράσινο τσάι: Διατροφικό πλάνο 7 ημερών (vid)

Το πράσινο τσάι έχει συνδεθεί με πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους. Ενώ πρόσφατα κέρδισε δημοτικότητα στη Δύση, το πράσινο τσάι έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για να θεραπεύσει πολυάριθμες καταστάσεις από πονοκεφάλους μέχρι επούλωση πληγών. Πιο πρόσφατα, το πράσινο τσάι έχει συνδεθεί με την απώλεια βάρους.

Θεωρείται ένα από τα λιγότερο επεξεργασμένα τσάγια και περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών και χημικών ενώσεων που βρίσκονται στα φύλλα του. Εμποδίζει την απορρόφηση των υδατανθράκων και συμβάλλει στην καύση του λίπους με ταχύτερο ρυθμό από τον συνηθισμένο. Περιέχει καφεΐνη και ένα είδος φλαβονοειδούς που ονομάζεται κατεχίνη, η οποία είναι αντιοξειδωτική και μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση του πλεονάζοντος λίπους. Έρευνες έχουν δείξει ότι και οι δύο αυτές ενώσεις μπορούν να επιταχύνουν τον μεταβολισμό.

Η δίαιτα με πράσινο τσάι ενσωματώνει αυτό το υγιές ρόφημα σε ένα ήδη υπάρχον πλάνο υγιεινής διατροφής για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα. Φυσικά, μπορείτε να συνεχίσετε να πίνετε πράσινο τσάι τακτικά και μετά τη δίαιτα.

Δείτε στο video ένα διατροφικό πλάνο 7 ημερών με πράσινο τσάι για απώλεια βάρους.

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved