Πώς θα καταφέρετε να ξεγελάσετε την πείνα σας;

Έχετε συνεχώς λιγούρες; Δείτε πώς να τις αντιμετωπίσετε

Πώς θα καταφέρετε να ξεγελάσετε την πείνα σας;

Τώρα που ο καιρός έφτιαξε κάπως, όλες συνειδητοποιούμε σιγά σιγά πως το καλοκαίρι μας περιμένει στη γωνία και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικές με τη διατροφή μας. Έχουμε λιγούρες διαρκώς και αυτό κάπως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Πώς θα σταματήσουμε να τσιμπάμε;

Μπορεί να σας φαντάζει πολύ απλό αλλά δεν είναι. Για να σταματήσετε να τρώτε συνεχώς και να παχαίνετε πρέπει να κρατήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σταθερά, έτσι ώστε ο οργανισμός να νιώθει μόνιμα ικανοποιημένος.

Αρχικά για να διώξετε τις λιγούρες σταματήστε να παραλείπετε γεύματα. Όταν παρακάμπτετε ένα γεύμα τα επίπεδα σακχάρου κάνουν βουτιά με αποτέλεσμα και η όρεξή σας να αποκτά επικές διαστάσεις αλλά και η ψυχολογία σας να επηρεάζεται. Προτιμήστε, λοιπόν, κανονικά γεύματα υδατανθράκων –όχι επεξεργασμένων όπως είναι το λευκό ψωμί και τα ζυμαρικά- σε συνδυασμό με καθαρή πρωτεΐνη και μια μικρή ποσότητα υγιούς λίπους. Όταν έρχεται η ώρα για σνακ κάντε έξυπνες επιλογές τρώγοντας ξηρούς καρπούς, ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή μισή φέτα ψωμιού ολικής άλεσης με μια κουταλιά φυστικοβούτυρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved