4 λόγοι για να πίνετε πολύ πιο συχνά γκρέιπφρουτ

4 οφέλη του γκρέιπφρουτ που ίσως δε γνωρίζατε ως σήμερα.

4 λόγοι για να πίνετε πολύ πιο συχνά γκρέιπφρουτ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήπιατε χυμό γκρέιπφρουτ; Μμμ, νομίζουμε πως πάει καιρός για αυτό ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ξανά καθώς τα νέα για εσάς είναι καλά. Πολύ καλά.

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες και έρευνες, ένα γκρέιπφρουτ την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα (αλλά προηγουμένως, συμβουλευτείτε τον πριν το εντάξετε στη διατροφή σας). Ιδού τέσσερις λόγοι που το αποδεικνύουν:

1. Κάνει καλό στην καρδιά. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μειώνει την κακή χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια.

2. Κάνει καλό στην επιδερμίδα, και όχι μόνο εκ των έσω. Η βιταμίνη C που περιέχει, κάνει ήπια λεύκανση στις καφέ κηλίδες. Κόψτε ένα γκρέιπφρουτ στη μέση, ρίξτε πάνω μια κουταλιά ζάχαρη και τρίψτε τις ζώνες του σώματος που θέλετε να γίνουν πιο ομοιόμορφες και λείες. Αποφύγετε το πρόσωπο, γιατί αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

3. Αυξάνει τον μεταβολισμό.Τρώγοντας μισό γκρέιπφρουτ πριν από κάθε γεύμα (ισορροπημένο, πάντα) μπορείτε να χάσετε μέχρι δυο κιλά μέσα σε 12 εβδομάδες. Και αυτό, γιατί τα συστατικά που περιέχει, βοηθάνε στην καύση του λίπους και σταθεροποιούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μειώνοντας την όρεξη.

4. Κρατάει το δέρμα σφριγηλό. Και πάλι, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C, ημοποία συμβαλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, μιας πρωτείνης που κρατάει την επεδερμίδα απαλή και σφριγηλή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved