4 συνήθειες που σας εμποδίζουν και 6 τρόποι που θα σας βοηθήσουν... να χάσετε κιλά (vid)

Και δεν είναι τυχαίες!

4 συνήθειες που σας εμποδίζουν και 6 τρόποι που θα σας βοηθήσουν... να χάσετε κιλά (vid)

Προσέχετε σχετικά αρκετά τη διατροφή σας αλλά δε βλέπετε καμία σημαντική διαφορά στο σώμα σας; Γυμνάζεστε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα αλλά η ζυγαριά μένει καρφωμένη στον ίδιο αριθμό; Μήπως συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω;

Λίγες ώρες ύπνου

Με το να κοιμόμαστε λίγες ώρες αυξάνεται η εναπόθεση του λίπους και έτσι παχαίνουμε.

Χρήση κλιματισμού

Έχοντας ανοικτό το air- condition επαναπαύεστε ξαπλωμένοι στον καναπέ σας και τρώτε με την ησυχία σας στον καναπέ ό, τι βρείτε μπροστά σας. Αντίθετα η δυσφορία που προκαλεί η ζέστη μας κόβει την όρεξη.

Υπερβολικές δίαιτες
Οι αυστηρές δίαιτες που μας οδηγούν στην απότομη απώλεια μυϊκού ιστού και υγρών όχι μόνο δεν είναι ωφέλιμες για τον οργανισμό, αλλά αντίθετα φροντίζουν να ξαναβάλουμε βάρος και μάλιστα με τη μορφή λίπους.

Χρήση αλκοόλ

Η χρήση αλκοόλ όχι μόνο προκαλεί κατακράτηση και επομένως δε βοηθάει στην απώλεια βάρους, αλλά σχεδόν πάντα συνδυάζεται με την κατανάλωση αλμυρών συνοδευτικών που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την όλη διαδικασία. Ναι για αυτά τα άτιμα πατατάκια μιλάμε.

Αφού μάθετε τι σας εμποδίζει να χάσετε κιλά, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί 6 tips που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά χωρίς να αλλάξετε και πολλά στη διατροφή σας!

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved