Χάστε το λίπος της κοιλιάς σε 10 μέρες (vid)

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δείτε την κοιλιά σας να μικραίνει!

Χάστε το λίπος της κοιλιάς σε 10 μέρες (vid)

Επιστρέψατε από τις διακοπές, τα παιδιά αρχίζουν σχολειό και εσείς θέλετε να κουμπώσει το τζιν παντελόνι που φορούσατε πριν το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η κοιλίτσα σας, σαν να φούσκωσε λίγο και το κουμπί δυσκολεύεστε να το περάσετε από την κουμπότρυπα!

Κανένα πρόβλημα. Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε τι πρέπει να τρώτε αλλά και τι να αποφύγετε ώστε να χάσετε το λίπος από την κοιλιά σας.

Πώς θα χάσετε το λίπος της κοιλιάς σε δέκα μέρες;

Ελαττώστε το αλάτι

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το αλάτι αποτελεί τη Νο.1 αιτία κατακράτησης υγρών στο σώμα. Ελαττώστε το καθώς, μόνο βάρος μπορεί να σας προσθέσει και πρήξιμο.

Ελαττώστε το σιτάρι και τις πατάτες

Πατάτες και ψωμί! Πείτε αντίο σε αυτές τις δύο τροφές (και τα παράγωγά τους) αν θέλετε να δείτε την κοιλιά σας να πέφτει. Το πολύ άμυλο που περιέχουν οι πατάτες, προκαλεί αέρια και κατακράτηση υγρών ενώ αν δεν έχεις θέμα με τη γλουτένη, το σιτάρι είναι μια τροφή που η πέψη της δυσκολεύει τον οργανισμό. Οι ραφιναρισμένοι, λευκοί υδατάνθρακες αυξάνουν απότομα τα επίπεδα της ινσουλίνης στο ανθρώπινο σώμα και πυροδοτούν αυξημένη αποθήκευση λίπους στη μέση σας.

Αποφύγετε το γάλα

Η λακτόζη που περιέχει το γάλα δυσκολεύει το σώμα κατά την πέψη κάνοντας την κοιλιά σας να τη νιώθετε φουσκωμένη και σφιχτή. Μειώστε όσο μπορείτε λοιπόν την πρόσληψη γάλακτος και των παραγώγων του.

Ελαττώστε το αλκοόλ, τα έτοιμα φαγητά, τη ζάχαρη και τον καφέ

Τα προαναφερθέντα συστατικά οδηγούν σε πρόσληψη λίπους και σας εμποδίζουν να χάσετε βάρος.

Αυξήστε την κατανάλωση φρούτων

Αν και στην πραγματικότητα όλα τα φρούτα είναι καλά για την υγεία σας, κάποια φρούτα μπορεί να προκαλέσουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Για να αποφύγετε προβλήματα κατά την πέψη, αποφύγετε τα μήλα και τα αχλάδια καθώς είναι πλούσια σε φρουκτόζη.

Δείτε πώς θα χάσετε το λίπος από την κοιλιά και στο βίντεο που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved